Lifestyle

Μαρτίνα Καρέρα: Γνωρίστε την κόρη του νέου τεχνικού της ΑΕΚ

Μαρτίνα Καρέρα: Γνωρίστε την κόρη του νέου τεχνικού της ΑΕΚ
Μαρτίνα Καρέρα: Με τέτοιο κορμί, τύφλα να χει η... Πόρσε.

Μαρτίνα Καρέρα: Ο Μάσιμο Καρέρα ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, συμφώνησε με τη διοίκηση του Δημήτρη Μελισσανίδη και, εδώ και περίπου 24 ώρες, είναι ο νέος τεχνικός της «Ένωσης», καθώς υπέγραψε μέχρι το 2021. Ο 55χρονος Ιταλός προπονητής τους έχει τρελάνει όλους με το καλημέρα με τις στυλιστικές του επιλογές. Ιταλός χωρίς στυλ δε γίνεται εξάλλου. 

Αν έχετε ενθουσιαστεί, λοιπόν με τον Μάσιμο Καρέρα, που να δείτε και την κόρη του! Η Μαρτίνα είναι πολύ δραστήρια στο instagram με τα ιταλικά media να την χαρακτηρίζουν… είδωλο. Εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια, όταν και άρχισε «δειλά-δειλά» να εμφανίζεται στο πλευρό του πατέρα της, όταν εκείνος προπονούσε την Σπαρτάκ Μόσχας, η 24χρονη Μαρτίνα είναι ο… ορισμός της Ιταλίδας καλλονής.

Η γεννημένη στο Τορίνο, στις 25 Απριλίου του 1995, Μαρτίνα, έχει 13.000 followers στο Instagram και δεν χάνει ευκαιρία να τους ευχαριστήσει, αφού ανεβάζει πολλές φωτογραφίες με μαγιό ή με τα απολύτως απαραίτητα. Πάντως, είναι γυναίκα με class. Μια πραγματική καλλονή. Οπότε, φίλοι της ΑΕΚ και – ας μην κοροϊδευόμαστε- των υπόλοιπων ομάδων, καλός και ο Καρέρα, αλλά η Μαρτίνα είναι από άλλο πλανήτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments