Video

Νίκος Αναστόπουλος: Έντονος διάλογος με Γιώργο Μίνο για ΠΑΟΚ – Ξάνθη

Νίκος Αναστόπουλος: Έντονος διάλογος με Γιώργο Μίνο για ΠΑΟΚ – Ξάνθη
Νίκος Αναστόπουλος: Καλεσμένος της ΕΡΤ στην "Αθλητική Κυριακή" βρέθηκε ο 61χρονος τεχνικός, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εκπομπής διασταύρωσε τα ξίφη του με τον δημοσιογράφο, Γιώργο Μίνο με αφορμή τα όσα ισχυρίζεται ο Ολυμπιακός για τις σχέσεις ΠΑΟΚ - Ξάνθης.

Νίκος Αναστόπουλος: Το “ερυθρόλευκο” παρελθόν δεν κρύβεται για τον 61χρονο προπονητή. Ο Νίκος Αναστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην “Αθλητική Κυριακή” σχολιάζοντας όλα όσα συνέβησαν την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο έμπειρος προπονητής την ώρα που στο “παράθυρο” βρέθηκε ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μίνος δεν κρατήθηκε να μην τον ρωτήσει για το ποιες είναι οι εξελίξεις στο θέμα των ημερών ανάμεσα στις σχέσεις του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.

«Θα πεις κάτι για όσα ακούγονται γύρω από το ΠΑΟΚ – Ξάνθη; Γιατί δεν βγήκε ακόμη η απόφαση για το ιδιοκτησιακό της Ξάνθης; Να μας πουν για ΠΑΟΚ και Ξάνθη άμεσα. Δεν υπάρχει παγκοσμίως μια ομάδα να παίρνει το βοηθητικό της άλλης. Θα πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα… Δε γίνεται να έρθουν τα πλέι οφ με αυτή την κατάσταση. Για το καλό του ποδοσφαίρου θα πρέπει να βρεθεί λύση».

Νίκος Αναστόπουλος και Γιώργος Μίνος διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με τον δημοσιογράφο εν τέλει να τονίζει στον έμπειρο προπονητή πως το θέμα διερευνάται από τα αρμόδια όργανα. Όλα τα παραπάνω μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων το Σάββατο, η οποία βρήκε τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 2-0. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρις τα τέρματα των Μπίσεσβαρ και Κρέσπο και να διατηρηθεί στην κορυφή παρέα με τον Ολυμπιακό.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments