Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: “Τρέχει” Βοτανικό και PAO Alive

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: “Τρέχει” Βοτανικό και PAO Alive
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού "φουλάρει" προγραμματίζοντας μια σειρά από επαφές που θα του δώσουν όλα όσα χρειάζεται προκειμένου να προβεί εν συνεχεία σε ανακοινώσεις για τις εξελίξεις γύρω από το γηπεδικό και το PAO Alive.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Στις πλάτες φαίνεται πως παίρνει την υπόθεση Βοτανικός ο μεγαλομέτοχος του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Οι “Πράσινοι” ελπίζουν σε καλύτερες ημέρες για το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να προκαλούν ανυπομονησία, καθώς ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη φιλοδοξεί στο προσεχές διάστημα να προβεί σε ανακοινώσεις.

Όπως ανέφερε στο OPEN TV, τα όποια προβλήματα που προέκυψαν με τη κυβέρνηση και την πολιτεία δείχνουν να έχουν ξεπεραστεί, με τον πρότζεκτ του Βοτανικού να κινείται πλέον στη σωστή κατεύθυνση. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες έχει ενεργοποιηθεί πλήρως πραγματοποιώντας καθημερινά επαφές με άτομα που σχετίζονται τόσο με την πολιτεία όσο και με ιδιώτες που προτίθενται να βοηθήσουν για την υλοποίηση του μεγάλου ονείρου των φίλων του “Τριφυλλιού”.

Βασικές προτεραιότητες για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το εγγύς διάστημα είναι η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών προκειμένου ο ίδιος να βρεθεί σε ισχυρή θέση πριν τις τελικές συζητήσεις με την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου αναφορικά με την παραχώρηση των μετοχών του ποδοσφαιρικού τμήματος από τα χέρια του δεύτερου σε αυτά του PAO Alive. Ωστόσο, παράλληλα ο ισχυρός άνδρας των “Πράσινων” τρέχει και συνομιλίες με άλλους επιφανείς Παναθηναϊκούς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ένας εξ αυτών εμφανίζεται “ζεστός” να επενδύσει στην Διπλή Ανάπλαση η οποία εξετάζεται στην περιοχή του Βοτανικού και συνδέεται άρρηκτα με το νέο γήπεδο του “Τριφυλλιού”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments