Αθλητισμός

Τσάβι Ρόκα: Σηκώνει “μανίκια” ο τεχνικός διευθυντής του “Τριφυλλιού”

Τσάβι Ρόκα: Σηκώνει “μανίκια” ο τεχνικός διευθυντής του “Τριφυλλιού”
Τσάβι Ρόκα: Στην Αθήνα θα βρεθεί εντός της ημέρας ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνοντας και με τη βούλα πλέον τη θέση του στον Παναθηναϊκό ξεκινώντας άμεσα τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Τσάβι Ρόκα: Στα βαθιά πέφτει ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής, καθώς αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό λίγες ημέρες πριν ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Σήμερα είναι η μεγάλη ημέρα τόσο για εκείνον όσο και για τον σύλλογο, καθώς ξεκινά με κάθε επισημότητα η πορεία του στο “Τριφύλλι” και η αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα δώσουν όλα όσα χρειάζεται ο Γιώργος Δώνης.

Ο Έλληνας τεχνικός το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον Τσάβι Ρόκα παραθέτοντας του τα κενά που χρειάζεται να καλυφθούν άμεσα. Οι δυο τους, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ έχουν εξαιρετική συνεργασία, με τον Καταλανό να αντιλαμβάνεται άμεσα τόσο τα θέλω του Δώνη όσο και την οικονομική πολιτική που προτίθεται να ασκήσει ο σύλλογος.

Οι προτεραιότητες είναι η απόκτηση ενός χαφ (οκτάρι) και ενός εξτρέμ, ενώ υπό προϋποθέσεις είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση και για έναν επιθετικό, περίπτωση που δεν θα είναι εύκολη, καθώς θα πρέπει να είναι γκολτζής με αρκετά χαμηλό κασέ. Η επιθετική δυστοκία του “Τριφυλλιού” αποτελεί τη μεγάλη πληγή της ομάδας το τελευταίο διάστημα, καθώς μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ σκοράρει με το σταγονόμετρο.

Οι “Πράσινοι” επομένως αναμένεται να κινηθούν για δύο με τρεις μεταγραφές κατά το χειμερινό “παράθυρο”. Τέλος μην ξεχνάμε πως στον σύλλογο βασική προτεραιότητα είναι η διατήρηση ποδοσφαιριστών που αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας. Οι υποθέσεις των Ινσούα, Γιόχανσον και Διούδη παραμένουν ανοιχτές, με τον Παναθηναϊκό να τις κλείσει θετικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments