Ελλάδα

Αλόννησος: “Θρίλερ” με ανθρώπινο σκελετό σε οικοδομή

Αλόννησος: “Θρίλερ” με ανθρώπινο σκελετό σε οικοδομή
Αλόννησος: Συνεργείο οικοδομικών εργασιών έσκαβε για αποχέτευση, όταν αντίκρισε έναν ανθρώπινο σκελετό - Που επικεντρώνονται οι αστυνομικές έρευνες.

Αλόννησος: Ανθρώπινος σκελετός άγνωστης ταυτότητας εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στην Αλόννησο και συγκεκριμένα στη θέση Κάμπος – Βότση. Στο σημείο βρέθηκε η Αστυνομία της Αλοννήσου, για να προχωρήσει στην εξέταση του σκελετού. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργείο οικοδομικών εργασιών προσπάθησε να σκάψει για αποχέτευση και βρέθηκε μπροστά σε έναν ανθρώπινο σκελετό. Η Αστυνομία κλήθηκε άμεσα, ενώ τα οστά θα σταλούν για εξέταση και ταυτοποίηση dna.

Ταυτόχρονα, θα διενεργηθεί έρευνα, για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκει ο σκελετός. Θα διερευνηθούν, επίσης, οι περιπτώσεις όλων των εξαφανίσεων στο νησί, μεταξύ των οποίων οι πιο πρόσφατες είναι του Γιώργου Καραμιχαηλίδη και ενός 54χρονου απ΄το Ηράκλειο τς Κρήτης, τον Σεπτέμβριο του 2013 που έκανε διακοπές στη Στενή Βάλα.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στον 54χρονο Κρητικό που εξαφανίστηκε το 2013 στο νησί και λιγότερο στον Γιώργο Καραμιχαϊλίδη που εξαφανίστηκε το 2016.

Ο 54χρονος εξαφανίστηκε από φιλικό σπίτι, στο οποίο φιλοξενούνταν τον Σεπτέμβριο του 2013, στην περιοχή Στενή Βάλα. Η απουσία του προκάλεσε ανησυχία στους φίλους του, που δήλωσαν την εξαφάνισή του στην Αστυνομία, ενώ τότε φέρεται να υπήρξε μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία ο 54χρονος εθεάθη σε αγροτική περιοχή κοντά στη «Στενή Βάλα» Αλοννήσου. Η περιοχή ερευνήθηκε τότε εξονυχιστικά από εδάφους και από αέρα, όμως δεν εντοπίστηκε ίχνος του εξαφανισμένου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments