Πολιτική

Αυτοί ζήτησαν να πάνε στο πάρτυ του Σαμαρά και ο πρώην Πρωθυπουργός είπε όχι

Αυτοί ζήτησαν να πάνε στο πάρτυ του Σαμαρά και ο πρώην Πρωθυπουργός είπε όχι
Ο Αντώνης Σαμάρας έριξε «άκυρο» σε κάποια στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, που θέλησαν να παραβρεθούν στο πάρτι του πριν από το 13ο Συνέδριο του κόμματος.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς, υποδέχθηκε πολιτικούς του φίλους σε σουαρέ, το οποίο έλαβε χώρα στον παράδρομο της καθόδου της λεωφόρου Συγγρού, αρκετά κοντά στο κτίριο στο οποίο στεγαζόταν παλαιότερα τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Όπως αναφέρει η στήλη «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η συνάθροιση πραγματοποιήθηκε μετά την εναρκτήρια ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο 13ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν πως υπήρχε ρητή πως «Η είσοδος επιτρέπεται σε όλους», εκτός από εν ενεργεία στελέχη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας». Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο ο Αντώνης Σαμαράς και οι στενοί συνεργάτες του θέλησαν να αποφύγουν τη δημιουργία αρνητικών συνειρμών την ώρα της διενέργειας της κορυφαίας εσωκομματικής διαδικασίας.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, ορισμένοι βουλευτές που διατηρούν άριστες σχέσεις μαζί του, όπως ο νέος υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης από την Αρκαδία, ο Μίλτος Χρυσομάλλης από τη Μεσσηνία ή ο Ανδρέας Κατσανιώτης από την Αχαΐα, ρώτησαν τον πρώην πρωθυπουργό αν μπορούσαν να δώσουν το παρόν στο σουαρέ, αλλά έλαβαν αρνητική απάντηση από τον Αντώνη Σαμαρά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments