Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Η Dimand “οδηγεί” τις εξελίξεις για το γήπεδο στο Βοτανικό

Παναθηναϊκός: Η Dimand “οδηγεί” τις εξελίξεις για το γήπεδο στο Βοτανικό
Παναθηναϊκός: Σε συνέντευξη του στο OPEN, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε στο κόλπο για τη Διπλή Ανάπλαση τον Δημήτρη Ανδριόπουλο.

Παναθηναϊκός: Το όνομα του Δημήτρη Ανδριόπουλου είναι γνωστό, καθώς είναι ο άνθρωπος που ασχολήθηκε με την ανακατασκευή του Γ. Καραϊσκάκης το 2004 και με την αποπεράτωση της Αγια-Σοφιάς. Τώρα εμπλέκεται στις συζητήσεις για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Ο Ανδριόπουλος έχει ιδρύσει την εταιρεία Dimand SA η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη ακινήτων. Η Dimand συνεργάζεται με την Ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων και Ανάπτυξης, αλλά και με τις δυο μεγαλύτερες Ελληνικές επενδυτικές εταιρίες ακινήτων στην Ελλάδα (ΑΕΕΑΠ), την «Εθνική Πανγαία» και τη «Grivalia».

Το προφίλ του Δημήτρη Ανδριόπουλου, όπως γίνεται κατανοητό, ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες της Διπλής Ανάπλασης. Ακόμα ένα πλεονέκτημα του Ανδριόπουλου είναι ότι γνωρίζει τα μυστικά της Διπλής Ανάπλασης, αφού έχει διατελέσει σύμβουλος στην πρώτη φάση της το 2006. Επίσης, λόγω της συνεργασίας του για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, έχει διαύλους με την Περιφέρεια Αττικής. Τέλος έχει εργαστεί μαζί με τον Στέλιο Αγιοστρατίτη, έναν από τους αρχιτέκτονες της ομάδας εργασίας που σύστησαν ο Δήμος Αθηναίων και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments