Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στην έξοδο Μολό και Φάουστο

Παναθηναϊκός: Στην έξοδο Μολό και Φάουστο
Παναθηναϊκός: Μετά τις ανανεώσεις σειρά έχει το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του "Τριφυλλιού", με τους Γιοάν Μολό και Φαούστο να "φλερτάρουν" επικίνδυνα με την αποχώρηση τους από τον σύλλογο.

Παναθηναϊκός: “Μανίκια” σηκώνει ο νέος τεχνικός διευθυντής των “Πρασίνων”, Τσάβι Ρόκα, με τον Καταλανό να έχει φορτωμένο πρόγραμμα καθώς εκτός από τις ανανεώσεις βασικών στελεχών σε προτεραιότητα βρίσκονται και οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν έχουν προσφέρει τα προσδοκώμενα. Γιοάν Μολό και Φάουστο είναι δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις που στον Παναθηναϊκό άλλα περίμεναν και άλλα εν τέλει βλέπουν από τους ίδιους.

Η απόκτηση τους το καλοκαίρι έγινε με σκοπό αμφότεροι να δώσουν το κάτι παραπάνω στο δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι, ωστόσο και οι δύο επιλογές του Νίκου Νταμπίζα κρίνονται ανεπαρκείς, με τον Παναθηναϊκό να αναζητά τον τρόπο απεμπλοκής του από τα συμβόλαιά τους. Αντίθετα με τους δύο, ο Μπεκ αναμένεται να πάρει και άλλες ευκαιρίες, καθώς στο “Τριφύλλι” πιστεύουν πως έχει τη δυνατότητα να αποδείξει καλά στοιχεία και να βοηθήσει την ομάδα. Ο Δανός επιθετικός τους τελευταίους μήνες ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που τον άφησαν αρκετά πίσω, ωστόσο τώρα δείχνει έτοιμος να δώσει λύση στην επίθεση των “Πράσινων”.

Στο “Τριφύλλι” αγωνιστικά στοχεύουν σε νίκες μέχρι το τέλος της χρονιάς προκειμένου η ομάδα να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία αφήνοντας πίσω τις μέτριες εμφανίσεις κυρίως σε παιχνίδια που θεωρητικά είχε τον πρώτο λόγο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments