Ελλάδα

Αμπελόκηποι: Πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο 11χρονο Φιλιππινέζο – Οι Αρχές ερευνούν το ποιόν του δράστη

Αμπελόκηποι: Πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο 11χρονο Φιλιππινέζο – Οι Αρχές ερευνούν το ποιόν του δράστη
Αμπελόκηποι: Έρευνες για τον εντοπισμό του 53χρονου πατέρα που ξυλοφόρτωσε 11χρονο Φιλιππινέζο συμμαθητή της κόρης του πραγματοποιεί η αστυνομία προσθέτοντας στον φάκελό της τις μαρτυρίες που κάνουν λόγο για άνθρωπο με ακροδεξιές ιδέες.

Αμπελόκηποι: Ένα θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα χθες σε σχολείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Ο πατέρας μια μαθήτριας επιτέθηκε σε έναν συμμαθητή της κόρης του με καταγωγή από τις Φιλιππίνες. Όλα ξεκίνησαν όταν τα δυο παιδιά έπαιζαν στο προαύλιο του σχολείου και είχαν μια διαφωνία. Την επόμενη ημέρα έφτασε στο σχόλασμα των παιδιών ο πατέρας της μαθήτριας με άγριες διαθέσεις. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι χτύπησε το παιδί, παρουσία μαρτύρων.

Οι μάρτυρες που ήταν μπροστά στο περιστατικό αναφέρουν ότι ο δράστης έριξε κάτω το παιδί και το κλώτσησε. «Όταν είδαμε το παιδί ήταν πεσμένο κάτω και έτρεμε. Έκλαιγε. Ήταν φοβισμένο. Ο δράστης του έδωσε σφαλιάρες και κλωτσιές. Το παιδί προσπάθησε να αντιδράσει και να αμυνθεί. Πριν δεχτεί τα χτυπήματα, υπήρξαν ύβρεις σε βάρος του. Στη συνέχεια, ο δράστης τον άρπαξε με δύναμη, τον ακινητοποίησε και άρχισε να τον χτυπάει. Το αγόρι έπεσε κάτω τραυματισμένο στο πόδι και αναψοκοκκινισμένο», λέει μάρτυρας στο Ethnos.gr.

Στη συνέχεια ο 10χρονος που δέχτηκε επίθεση, μαζί με την μητέρα του πήγαν στο νοσοκομείο Παίδων και διέμεινε εκεί για δυο ημέρες. Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει εάν οι βλάβες που υπέστη το παιδί είναι «απλές σωματικές» ή «επικίνδυνες σωματικές βλάβες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ημέρα πριν τον ξυλοδαρμό του 11χρονου, το αγόρια από τις Φιλίππινες είχε διαπληκτισμό με την κόρη του 53χρονου κατά τη διάρκεια παιχνιδιού, με άλλες πληροφορίες να λένε ότι ο 11χρονος πέταξε νερό στο κορίτσι.

Η διευθύντρια του σχολείου και η μητέρα του 11χρονου υπέβαλαν μήνυση κατά του 53χρονου, ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο. Οι αστυνομικοί του ΑΤ Αμπελοκήπων έχουν ζητήσει και την εξέταση του 11χρονου από ιατροδικαστή. Εντωμεταξύ στο πλαίσιο των ερευνών θα εξεταστούν και καταγγελίες από ανθρώπους του σχολικού περιβάλλοντος που ανέφεραν πως ο δράστης της επίθεσης είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν για ρατσιστικές απόψεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments