Ελλάδα

Δήμος Αθηναίων: Γέρνει το δέντρο στο Σύνταγμα [vid]

Δήμος Αθηναίων: Γέρνει το δέντρο στο Σύνταγμα [vid]
Δήμος Αθηναίων: Λίγες ώρες μετά τα αποκαλυπτήρια, το δέντρο που στήθηκε στην πλατεία Συντάγματος έχει μια κλίση προς τα αριστερά.

Δήμος Αθηναίων: Το απόγευμα της Τρίτης [10/12] αρκετός κόσμος κατέβηκε στο Σύνταγμα για τα αποκαλυπτήρια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου παρά την έντονη βροχόπτωση. Το ψηλό και εντυπωσιακό δέντρο σε συνδυασμό με το 3D mapping για πρώτη φορά στο κτίριο της Βουλής έκλεψαν τις εντυπώσεις. Ωστόσο κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε την επόμενη μέρα.

Με το πρώτο φως της ημέρας έγινε αντιληπτό ότι κάτι δεν πάει καλά με το νέο δέντρο. Το δέντρο φαίνεται να γέρνει ελαφρώς. Θυμίζουμε ότι το δέντρο είναι  17 μέτρων και ήρθε στην Αθήνα από το Καρπενήσι. Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες μέρες από τότε που ξεκίνησε μια μεγάλη κουβέντα για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στη Βασιλίσσης Σοφίας και στην οδό Πανεπιστημίου.

“Βρέξει, χιονίσει, το δέντρο θα φωτίσει»

Με αυτή τη φράση και υπό καταρρακτώδη βροχή, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έδωσε το σύνθημα για να ανάψουν τα φωτάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Αθήνας χθες το βράδυ. Είχε προηγηθεί το άκρως εντυπωσιακό 3D mapping πάνω στο κτίριο της Βουλής, με έναν Άγιο Βασίλη να κατεβαίνει από τα παράθυρα, δώρα να… εκτοξεύονται παντού και την αντίστροφη μέτρηση να αποτυπώνεται στο κτίριο του Κοινοβουλίου πριν… πατήσουν το κουμπί για να φωτιστεί το δέντρο.

«Η Αθήνα φέτος είναι πιο φωτεινή και πιο λαμπερή παρά ποτέ, με δεκάδες δρόμους και δεκάδες πλατείες που φωτίζονται για πρώτη φορά», ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αφού ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του δήμου Αθηναίων και όλους τους δωρητές που έχουν συνδράμει φέτος στον εορταστικό στολισμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments