Ελλάδα

Ιβάν Σαββίδης: Οι διαφημίσεις του Φουρθιώτη προβληματίζουν τον ιδιοκτήτη του OPEN

Ιβάν Σαββίδης: Οι διαφημίσεις του Φουρθιώτη προβληματίζουν τον ιδιοκτήτη του OPEN
Ιβάν Σαββίδης: Το OPEN πληρώνει πρόστιμα λόγω του Μένιου Φουρθιώτη.

Ιβάν Σαββίδης: Απέναντι στο ΕΣΡ βρέθηκε ξανά το OPEN λόγω κάποιων ατασθαλίων του Μένιου Φουρθιώτη. Σύμφωνα με το tvnea.com, το ΕΣΡ έχει επιβάλει πρόστιμα ύψους 40.000 ευρώ και σύσταση που αφορά την τήρηση του διαφημιστικού χρόνου, προς την εταιρεία Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. Όλα αυτά αφορούν την περίοδο όπου ήταν Epsilon και πιο συγκεκριμένα όταν υπήρχε η προβολή της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη.

Το ΕΣΡ θεωρεί πως το Epsilon προχώρησε σε «παραβίαση εκ προθέσεως της ραδιοτηλεοπτικής συμφωνίας που αφορά την υποχρέωση σεβασμού του τεκμηρίου αθωότητας κατηγορουμένου διά λόγου και εγγράφων της ποινικής προδικασίας» (25.000 ευρώ πρόστιμο) και «την τοποθέτηση προϊόντος σε ενημερωτική εκπομπή» (15.000 ευρώ). Επίσης, σε μια δεύτερη περίπτωση που αφορά σε άλλη εκπομπή του Epsilon η αρμόδια αρχή επέβαλε τη διοικητική κύρωση της σύστασης για «τον διαχωρισμό διαφημιστικών μηνυμάτων και μηνυμάτων τηλεπώλησης από το λοιπό πρόγραμμα» και «την υποχρέωση τήρησης του νομίμου ορίου διαφημιστικού χρόνου ανά ώρα».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τη μεταβίβαση των μετοχών της Ραδιοτηλεοπτικής, τα πρόστιμα καλύπτονται από τον Βρυώνη αλλά δεν παύει να είναι πονοκέφαλος για τον Ιβάν Σαββίδη η όλη υπόθεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments