Ελλάδα

Μόνο στην Ελλάδα: Φανάρι βρίσκεται μέσα σε καφετέρια

Μόνο στην Ελλάδα: Φανάρι βρίσκεται μέσα σε καφετέρια
Μόνο στην Ελλάδα: Ένα φανάρι στην Πάτρα κρύβεται μέσα από την τέντα μαγαζιού και δε μπορούν να το δουν οι περαστικοί - Ποια είναι η εξήγηση.

Μόνο στην Ελλάδα: Νομίζατε ότι τα είχατε δει όλα; Πέσατε έξω. Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου μια εικόνα που βλέποντας την δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις. Στην εικόνα φαίνεται πως μια καφετέρια στην Πάτρα, θεώρησε καλή ιδέα να τοποθετήσει τα τραπεζοκαθίσματα του εξωτερικού της χώρου γύρω από ένα… φανάρι. Το φανάρι αυτό, λοιπόν, πιο πολύ χρησιμεύει για διακόσμηση του μαγαζιού παρά για οτιδήποτε άλλο, αφού ειδικά όταν η καφετέρια έχει κατεβασμένες τις τέντες, δεν υπάρχει καμία απολύτως ορατότητα από το δρόμο.

Το συμβάν έχει, όμως, μια εξήγηση.

Μπορεί σε πρώτη ανάγνωση να πρόκειται για εξοργιστική εικόνα, αλλά τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από ότι φαίνονται. Το φανάρι αυτό τοποθετήθηκε πρόσφατα και κοιτάζει προς την οδό Κορίνθου που πρόκειται να αντιδρομηθεί στο μέλλον. Το φανάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει προς το παρόν καμία λειτουργία.

Όπως και να χει, καταλαβαίνει κανείς, ότι ακόμα και όταν αποκτήσει λειτουργία και ο καταστηματάρχης αναγκαστεί να βγάλει την τέντα, το φανάρι πάλι δε θα βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό σημείο. Ελλάδα είσαι…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments