Ελλάδα

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: “Έκλεισαν” το Σύνταγμα οπαδοί των δύο ομάδων – Πανικός στους δρόμους [pics&vid]

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: “Έκλεισαν” το Σύνταγμα οπαδοί των δύο ομάδων – Πανικός στους δρόμους [pics&vid]
Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Πάνω από 4.000 οπαδοί του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα έκλεισαν το Σύνταγμα - Θα "κατέβουν" τη Συγγρού μέχρι το Καραϊσκάκη με τα πόδια.

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Πραγματικός πανικός επικρατεί αυτή την ώρα στο Σύνταγμα, όπου 4.000 και πλέον οπαδοί του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα έχουν κλείσει τους γύρω δρόμους και τραγουδάνε συνθήματα, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων για το Champions League.

Οι φίλαθλοι των δύο συλλόγων είναι αδελφοποιημένοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια και θέλησαν να γιορτάσουν αυτή τη συνάντηση κάνοντας μια μεγάλη πορεία μέσα στην πρωτεύουσα. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θέλησαν να ανταποδώσουν και τη φιλοξενία που τους επιφύλασσαν οι Σέρβοι “αδερφοί” τους στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Το παιχνίδι θα γίνει στις 22.00 το βράδυ και έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο νικητη προκρίνεται στους “32” του Europa League. Αναμένεται να ξεκινήσουν όλοι μαζί για τον Πειραιά και το στάδιο “Καραϊσκάκης“, κατεβαίνοντας όλη τη Συγγρού με τα πόδια!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments