Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Δύο νέες προκηρύξεις για μονίμους σε ΟΤΑ

ΑΣΕΠ: Δύο νέες προκηρύξεις για μονίμους σε ΟΤΑ
ΑΣΕΠ: Πρόκειται για διαφορετικούς διαγωνισμούς οι οποίοι θα κινηθούν περίπου στον ίδιο χρόνο.

ΑΣΕΠ: Δύο νέες προκηρύξεις για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στους δήμους προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών. Πρόκειται για δύο διαφορετικούς διαγωνισμούς οι οποίοι θα κινηθούν περίπου στον ίδιο χρόνο. Έκδοση δύο προκηρύξεων σχεδόν ταυτόχρονα, είχε ξανασυμβεί το 2018 με την ενεργοποίηση της 3Κ/2018 και 10Κ/2018.

Αναλυτικότερα οι δύο προκηρύξεις:

  • 1η προκήρυξη (89 μόνιμοι) σε διάφορους δήμους για την ενίσχυση των ανταποδοτικών υπηρεσιών. Για το συγκεκριμένο διαγωνισμό έχουν αφαιρεθεί ήδη με απόφαση του υπουργού Εργασίας έξι θέσεις οι οποίες θα διατεθούν στα προστατευόμενα άτομα του νόμου 2693/98. Η επόμενη κίνηση είναι να σταλεί η προκήρυξη στο ΑΣΕΠ για τελική επεξεργασία.
  • 2η προκήρυξη (1.000 θέσεις) για την ενίσχυση των ΔΕΥΑ και κεντρικών υπηρεσιών των δήμων. Η συγκεκριμένη προκήρυξη θα είναι η συνέχεια της 3Κ/2018. Υπενθυμίζεται ότι σε ανύποπτο χρόνο ο υπουργός Εσωτερικών είχε δηλώσει ότι οι διαδικασίες για αυτόν το διαγωνισμό θα ξεκινήσουν μόλις ολοκληρωθεί η 3Κ.

Τονίζεται ότι η προκήρυξη των 89 θέσεων (ουσιαστικά 83 με την αφαίρεση των θέσεων ΑμεΑ) είχε αποφασιστεί από τις 5 Απριλίου του 2019. Η έκδοση του συγκεκριμένου διαγωνισμού δεν αναιρεί ούτε μεταθέτει χρονικά τη μεγάλη προκήρυξη των 1.000 και πλέον θέσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments