Αθλητισμός

Γιάννης Αλαφούζος: Έτοιμος να ακολουθήσει το παράδειγμα του Γιαννακόπουλου

Γιάννης Αλαφούζος: Έτοιμος να ακολουθήσει το παράδειγμα του Γιαννακόπουλου
Γιάννης Αλαφούζος: Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να κόψει τα πακέτα εισιτηρίων προς τους οργανωμένους

Γιάννης Αλαφούζος: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την περασμένη Δευτέρα έκανε πράξη όσα είχε πει και πλέον για τους οργανωμένους οπαδούς θα ισχύει ό,τι και για οποιονδήποτε άλλο φίλαθλο του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε ότι δεν θα διαθέσει ξανά πακέτα εισιτηρίων στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, ενώ δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει με τα συνδεσμιακά διαρκείας, που έχουν εκδοθεί στην αρχή της χρονιάς.

Η κίνηση αυτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είχε πολύ καλή απήχηση, κάτι που έβαλε τον Γιάννη Αλαφούζο σε σκέψεις. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να προχωρήσει στην ίδια κίνηση και στο ποδόσφαιρο.Να κόψει δηλαδή τα πακέτα εισιτηρίων στους συνδέσμους, αφού θεωρεί ότι αποτελούν πηγή κινδύνου για το ΟΑΚΑ.

Μία αφορμή ακόμη περιμένει ο Αλαφούζος και θα αντιγράψει τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ. Μία τέτοια κίνηση μόνο καλό αναμένεται να κάνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού, καθώς τα τελευταία χρόνια, οι Πράσινοι έχουν τιμωρηθεί ουκ ολίγες φορές για επεισόδια των φιλάθλων τους. Τόσο με χρηματικά πρόστιμα όσο και με αφαίρεση βαθμών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments