Ελλάδα

Λίνα Κοεμτζή: Δυσαρεστημένη η οικογένεια από τους δικαστές – επικήρυξε δυο υπόπτους [vid]

Λίνα Κοεμτζή: Δυσαρεστημένη η οικογένεια από τους δικαστές – επικήρυξε δυο υπόπτους [vid]
Η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας που έπεσε στο κενό από τη φοιτητική εστία του ΑΠΘ, επικήρυξε δύο άνδρες τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για τον «ροζ εκβιασμό» της κοπέλας.

Χθες, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Γιαννιτσών εκδικάστηκε η υπόθεση της διακίνησης – διαρροής των αποκαλυπτικών φωτογραφιών της Λίνας Κοεμτζή. Στο εδώλιο τρεις κατηγορούμενοι. Στη δίκη κατέθεσε πλήθος μαρτύρων μεταξύ αυτών η μητέρα, ο πατέρας και οι αδελφές της άτυχης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή.

Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων των μαρτύρων και των απολογιών των κατηγορουμένων, ο Εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθούν αθώοι οι κατηγορούμενοι, καθώς το γεγονός ότι είδαν ή είχαν φωτογραφίες δεν αποτελεί παρέμβαση σε αρχείο προσωπικών δεδομένων. Ωστόσο ο ένας, ο ερασιτέχνης φωτογράφος, κρίθηκε ένοχος για τη διακίνηση άσεμνων φωτογραφιών της Λίνας.

Παρότι ο εισαγγελέας πρότεινε την αθώωσή τους η έδρα αποφάσισε να καταδικάσει τον ερασιτέχνη φωτογράφο σε 120 ώρες κοινοφελούς εργασίας. Η απόφαση αυτή όπως ήταν φυσικό δυσαρέστησε την οικογένεια η οποία «επικύρηξε» με 5.000 ευρώ δύο άνδρες, που θεωρούν ότι είναι υπεύθυνοι για τον «ροζ» εκβιασμό, που οδήγησε την 21χρονη φοιτήτρια στον θάνατο. Ο πρώτος ύποπτος είναι ηλικίας 21 με 25 ετών, έχει ύψος 1,75 με 1,80 βαρος,75 με 80 κιλά έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Ο δεύτερος ύποπτος είναι ηλικίας 26 με 30, έχει ύψος 1,80 με 1,85 και βάρος 90 κιλά. Έχει μαύρα σπαστά μαλλιά με κοτσίδα και μαύρα μάτια.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας οι Αρχές παρέλειψαν να πραγματοποιήσουν έρευνες όπως το να πάρουν dna από τα νύχια της Λίνας, που θα βοηθούσαν στην απόδοση ευθυνών και παράλληλα άργησαν πάρα πολύ να εξετάσουν μάρτυρες αλλά και υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments