Διεθνή

Γκρέτα Τούνμπεργκ: Απάντησε στα σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ

Γκρέτα Τούνμπεργκ: Απάντησε στα σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ
Γκρέτα Τούνμπεργκ: Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε ειρωνευτεί την Γκρέτα, προτείνοντάς της να κάνει μαθήματα διαχείρισης θυμού και να δει καμιά ταινία με τους φίλους της.

Γκρέτα Τούνμπεργκ: Η μικρή Σουηδέζα ακτιβίστρια, δε θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητα τα σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ. Του απάντησε λοιπόν για άλλη μια φορά μέσω twitter. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ειρωνεύτηκε την Γκρέτα μέσω twitter για την “οργή” της για την κλιματική αλλαγή, αφού την συμβούλευσε να κάνει μαθήματα διαχείρισης θυμού (anger management) και να δει καμιά ταινία με τους φίλους της.

“Είναι γελοίο”, έγραψε ο Αμερικανός Πρόεδρος δίνοντας της με τον δικό του τρόπο τα εύσημα για την ανακήρυξη της σε “πρόσωπο της χρονιάς”. Η απάντηση της Σουηδέζας ήρθε λίγη ώρα αργότερα, με μια φράση στην κεντρική της σελίδα στο twitter. Στο σημείο που οι χρήστες γράφουν μια σύντομη περιγραφή του εαυτού τους, έγραψε: “Είμαι μια έφηβη που δουλεύει πάνω στο πρόβλημα διαχείρισης του θυμού της. Αυτή τη στιγμή, χαλαρώνω και παρακολουθώ μια καλή παραδοσιακή ταινία με ένα φίλο!”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments