Video

Αν ήμουν πλούσιος: O Σωτήρης επιμένει να χωρίσει τη Χριστίνα

Αν ήμουν πλούσιος: O Σωτήρης επιμένει να χωρίσει τη Χριστίνα
Αν ήμουν πλούσιος: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (12/12/2019) της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Στρατής βλέποντας τη Δάφνη να μετακομίζει στο σπίτι του Αλέξη, πληγώνεται και παίρνει την μεγάλη απόφαση να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με την Κική και να μην υπογράψουν το διαζύγιο. Παράλληλα, ο Αλέξης προσπαθεί να προσεγγίσει τη Δάφνη ενώ φτάνει πολύ κοντά στο να ανακαλύψει πως είναι μια απ’ τους υπερτυχερούς του λαχνού. Ο Αντρέι συνεχίζει να μαζεύει πληροφορίες για τις απατεωνιές του Βρανά, ενώ η Μόνικα δέχεται πρόταση γάμου απ’ τον Βρανά.

Θα του πει αυτή τη φορά το πολυπόθητο «ναι»; Ο Σωτήρης εμμένει στην απόφασή του να χωρίσει με τη Χριστίνα ενώ τα πράγματα περιπλέκονται όταν εκείνος και ο Λευτέρης μαθαίνουν για τα στημένα ματς του Σίφουνα απ’ τον Βρανά. Ο Λευτέρης σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να τον εκδικηθεί. Η ώρα που ο Βρανάς θα πληρώσει για όλα, φαίνεται πως πλησιάζει.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Η Χριστίνα αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με το Βρανά και να τον αναγκάσει να διαλύσει τις υποψίες για παράνομο δεσμό από το κεφάλι του Σωτήρη. Ο δαιμόνιος Βρανάς, όμως, εκμεταλλεύεται την επίσκεψή της στα γραφεία του, για να στήσει ένα μικρό θέατρο και να μετατρέψει έτσι τις υποψίες του Σωτήρη για κρυφή σχέση, σε βεβαιότητα! Προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη ρήξη στο γάμο Χριστίνας – Σωτήρη. Μια μέρα μετά το γάμο Στρατή Κικής και κλείνουν ραντεβού στον δικηγόρο για το διαζύγιο.

Η Κική σε συνεννόηση με τον Αλέξη θα παρουσιάσει στον Στρατή μια εικόνα της Δάφνης και του Αλέξη που θα τον πληγώσει βαθιά. Ένα απρόοπτο, όμως, στο σχέδιο της Κικής κινδυνεύει να τινάξει τη συνωμοσία τους στον αέρα! Ο Μάνος κάνει τα πάντα να πείσει τη Σμαράγδα για την αγάπη του. Ο Αντρέι μαθαίνει από τον Νικόλα για τον θείο Λέανδρο και κάνει τη σύνδεση με το κύκλωμα παραεμπορίου στο οποίο εμπλέκεται και ο Βρανάς. Θα καταφέρει, άραγε, ο Αντρέι να βρει στοιχεία και να τον ενοχοποιήσει;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments