Video

Τάμτα: Εμφανίστηκε στο X Factor και ξεσήκωσε τους πάντες

Τάμτα: Εμφανίστηκε στο X Factor και ξεσήκωσε τους πάντες
Τάμτα: Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του X Factor και χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Τάμτα: Η Τάμτα έχει καταφέρει να γίνει μια από τις πιο γνωστές Pop τραγουδίστρια στην Ελλάδα. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει συνδέσει το όνομα της με το X Factor. Μάλιστα, έχει συμμετάσχει στο μουσικό ριάλιτι και εκτός συνόρων, ως κριτής, για δύο τηλεοπτικές σεζόν στο X Factor της Γεωργίας και άλλες δύο στο X Factor Ελλάδος, επέστρεψε στη σκηνή του talent show σε μια θεαματική εμφάνιση-έκπληξη, τη βραδιά του ημιτελικού.

Μετά από την επιτυχία του Replay με το οποίο ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ευρώπη, ερμήνευσε στη σκηνή το Seniorita, ένα από τα πιο εμπορικά κομμάτια του 2019 βάσει πωλήσεων, αλλά και το νέο της single Sex with Your Ex που αποτελεί τον προπομπό για το νέo αγγλόφωνο EP που θα κυκλοφορήσει το 2020.

 

Τάμτα σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1981 σε ένα χωριό κοντά στην Τιφλίδα όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Μεγάλωσε με τη μητέρα της (οι γονείς της είχαν πάρει διαζύγιο) και τον μικρότερο ετεροθαλή αδελφό της, Βλαντιμίρ (γενν. 1987). Από μικρή ηλικία έδειχνε ενδιαφέρον για τη μουσική αφού όταν ήταν μόλις πέντε ετών ξεκίνησε να τραγουδάει. Συμμετείχε σε παιδικά συγκροτήματα ενώ παράλληλα έκανε μαθήματα πιάνου και μπαλέτου.

Τον Απρίλιο του 1995, όταν ήταν μόλις 14 ετών, παντρεύτηκε με τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο φίλο της και λίγους μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Άννυ. Παράλληλα, συνέχισε τη φοίτηση της σε νυχτερινό σχολείο και έπειτα, με ιδιαίτερα μαθήματα, πέρασε στο Πανεπιστήμιο της Τιφλίδας. Μετά από έξι χρόνια γάμου, εκείνη ζήτησε διαζύγιο και εγκαταστάθηκε μόνιμα με την κόρη της στην Αθήνα, όπου ζούσαν ήδη η μητέρα και ο αδελφός της. Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα ήταν δύσκολα και η ίδια βοηθούσε συχνά τη μητέρα της που καθάριζε σπίτια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments