Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ψάχνει τον Σουντανί της άμυνας

Ολυμπιακός: Ψάχνει τον Σουντανί της άμυνας
Ολυμπιακός: Το "πολυβόλο" της άμυνας ψάχνει ο Πέδρο Μαρτίνς για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Ολυμπιακός: Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου πλησιάζουν και ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού επιθυμεί να βρει τον Σουντανί της “ερυθρόλευκης” άμυνας.

Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Μαρτίνς αν μπορούσε θα χτυπούσε την πόρτα σε κάποιον παίκτη που να παίζει όπως… ο Σουντανί, αλλά στην άμυνα. Να είναι κάποιος δηλαδή που να μπορεί να αγωνιστεί κυρίως στα άκρα και αν χρειαστεί να παίξει και στην περιοχή.

Είναι ξεκάθαρο πως ο τεχνικός των Πειραιωτών έχει στο μυαλό του το στυλ παιχνιδιού του Αλγερινού, ο οποίος ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και εντυπωσιάζει με τα επιτεύγματά του αλλά και με την βελτιώση του στα τελειώματα των φάσεων. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που ο Σουντανί έκανε εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ. Το γεγονός πως κόπηκε από την αρχική Ευρωπαϊκή λίστα δεν σήμαινε απολύτως τίποτα. Ο “ερυθρόλευκος” πάγκος υπολογίζει κανονικά σε αυτόν. «Είμαι χαρούμενος όταν βοηθάω να σκοράρει η ομάδα και εκείνη να κερδίζει. Το σημαντικό είναι να επαναφέρουμε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωτάθληματος», έχει πει μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στη NOVA. Υπενθυμίζεται, πως το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός  πήρε τον παίκτη από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments