Ελλάδα

Ελλάδα: Στη λίστα με τους καλύτερους προορισμούς διακοπών διεθνώς η χώρα μας

Ελλάδα: Στη λίστα με τους καλύτερους προορισμούς διακοπών διεθνώς η χώρα μας
Ελλάδα: Στην πρώτη πεντάδα των πιο δημοφιλών ευρωπαϊκών προορισμών του κινεζικού κοινού, στο πλαίσιο του διαγωνισμού Voyage Awards 2019, βρίσκεται η χώρας μας για το 2019.

Ελλάδα: Ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς διακοπών παγκοσμίως, διακρίθηκε η Ελλάδα, αυτή τη φορά στην Κίνα, στα Voyage Awards 2019. Πρόκειται για ακόμη σημαντική διάκριση για την χώρα μας, στο διαγωνισμό του εξειδικευμένου ταξιδιωτικού περιοδικού Voyage, με κυκλοφορία 650.000 τεύχη.

Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει την ιδιαίτερα θετική εικόνα της κινέζικης αγοράς για το ελληνικό τουριστικό προϊόν.

Ταυτόχρονα και σύμφωνα με την νέα Έκθεση τουριστικών τάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού (ETC) η χώρα μας αναδείχθηκε για το 2019 στην πρώτη πεντάδα των πιο δημοφιλών ευρωπαϊκών προορισμών του κινεζικού κοινού. Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), η τελετή απονομής των ετήσιων βραβείων Voyage Awards 2019 πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Πεκίνο και την Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Κίνας εκπροσώπησε ο αναπληρωτής προϊστάμενος, Χρυσόστομος Κωστής. Μια ημέρα νωρίτερα παρουσιάστηκε στο Πεκίνο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τουρισμού (ETC) και την ταξιδιωτική πλατφόρμα Ctrip, η νέα έκθεση για τον εξερχόμενο τουρισμό Κίνας προς την Ευρώπη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments