Lifestyle

Βίκυ Καγιά: Σε χριστουγεννιάτικο mood με τα παιδιά της

Βίκυ Καγιά: Σε χριστουγεννιάτικο mood με τα παιδιά της
Βίκυ Καγιά: Η κριτής του GNTM και πρώην μοντέλο πέρασε στιγμές χαλάρωσης με τα παιδιά της στολίζοντας το σπίτι της στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Βίκυ Καγιά: Το γνωστό πρώην μοντέλο που τους τελευταίους μήνες έχει αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα λόγω της παρουσίας στο Greece Next Top Model και της βρήκε τον χρόνο να περάσει λίγες όμορφες ώρες με τα παιδιά της. Λίγο πριν έρθουν οι μέρες των Χριστουγέννων η Βίκυ Καγιά έφερε το γιορτινό κλίμα στο σπίτι της στολίζοντας με τα παιδιά της το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μπορεί οι περισσότερες celebrities να έσπευσαν ήδη από τον περασμένο μήνα, να στολίσουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους και να μας τα δείξουν μέσω Instagram, αλλά η Βίκυ Καγιά τώρα βρήκε το χρόνο να το κάνει.

Έτσι η 41χρονη Βίκυ, μέσω Instagram story μας έδειξε το δέντρο και το γιορτινό ντεκόρ που έστησε στο σπίτι της με τον Ηλία Κρασσά, ενώ μοιράστηκε και στιγμιότυπα όπου τη βλέπουμε να φτιάχνει χριστουγεννιάτικα μπισκότα και κουραμπιέδες μαζί με τα δυο παιδιά της, την κόρη της Μπιάνκα και τον μόλις 1 έτους γιο της Κάρολο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments