Πολιτική

Γιάννης Μπαλάφας: Νέος σάλος με τη δήλωση του [vid]

Γιάννης Μπαλάφας: Νέος σάλος με τη δήλωση του [vid]
Γιάννης Μπαλάφας: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση για το σχόλιο της Νίνας Κασιμάτη, αφήνοντας... παγωτό τους δημοσιογράφους.

Γιάννης Μπαλάφας: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεσήκωσε νέα θύελλα αντιδράσεων, όταν κλήθηκε να πει τη γνώμη του για το σχόλιο της Νίνας Κασιμάτη «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι», για την αστυνομία. Ο Γιάννης Μπαλάφας, όντας καλεσμένος στο ΣΚΑΙ, ανέφερε αρχικά πως «το σύνθημα ‘’μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’ δεν με εκφράζει, καθαρά πράγματα. Κι αν κάνω μια κριτική στην απρόκλητη βία των αστυνομικών δυνάμεων τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο σε μπαχαλάκηδες, αλλά και σε γιατρούς, όπως χθες, έξω από το Ζάππειο, αλλά δεν είναι κύρια ευθύνη των αστυνομικών».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «Κι αν κάνω μια κριτική στην απρόκλητη βία των αστυνομικών δυνάμεων τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο σε μπαχαλάκηδες, αλλά και σε γιατρούς, όπως χθες, έξω από το Ζάππειο δεν είναι κύρια ευθύνη των επιμέρους αστυνομικών. Είναι κύρια ευθύνη της πολιτική ηγεσίας, η οποία δίνει τον τόνο – την κατεύθυνση βαράτε».

Ωστόσο, η ατάκα του που άφησε… παγωτό τους δημοσιογράφους ειπώθηκε λίγο αργότερα, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας το σύνθημα: «τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη, μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι», εξηγώντας πως του αρέσει να μιλάει λαϊκά. «Οι νεολαίοι λένε τέτοια, ψιλοχαριτωμένα. Αυτό έκανε και η Νίνα Κασιμάτη. Δεν μπορεί να κατηγορηθεί για ζήτημα σε σχέση με την αστυνομία», συμπλήρωσε ο Γιάννης Μπαλάφας.

Τι απαντά στον Γιάννη Μπαλάφα η Νέα Δημοκρατία

«Ο κ. Μπαλάφας χειριζόταν το Μεταναστευτικό. Υφυπουργός από σιλικόνη! Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν διαγωνισμό γελοιότητας. Και πολιτική από σιλικόνη» σχολιάζουν κύκλοι της ΝΔ αναφερόμενοι στον τρόπο με τον οποίο σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, την ανάρτηση της βουλευτού Νίνας Κασιμάτη για το αστυνομικό Σώμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments