Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Δύο ερωτηματικά για Αγρίνιο ο Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Δύο ερωτηματικά για Αγρίνιο ο Φερέιρα
ΠΑΟΚ: O Πορτογάλος τεχνικός προβληματίζεται για τον παίκτη που θα αγωνιστεί στην «ασπρόμαυρη» μεσαία γραμμή δίπλα στον Μίσιτς.

 ΠΑΟΚ: Την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό, τον πρώτο του δεύτερου γύρου της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκας, ολοκληρώνει σήμερα ο ΠΑΟΚ. Ο Αμπέλ Φερέιρα φαίνεται πως έχει στο μυαλό του ορισμένα ζητήματα, τα οποία θα ξεκαθαρίσουν μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός προβληματίζεται για τον παίκτη που θα αγωνιστεί στην «ασπρόμαυρη» μεσαία γραμμή δίπλα στον Μίσιτς, με τον Αουγκούστο και τον Μαουρίσιο να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Φερέιρα προβληματίζεται για τη χρησιμοποίηση του Βιεϊρίνια και αν πρέπει να ξεκινήσει δεύτερο συνεχόμενο ματς από την αρχή.

Σε διαφορετική περίπτωση, είναι πιθανό αντί του αρχηγού να παίξει ο Ελ Καντουρί, είτε ως αριστερός εξτρέμ είτε ως «οκτάρι» δίπλα στον Μίσιτς.

Για δεύτερο σερί ματς αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού ο Πέλκας, ο οποίος έδωσε κάποιες ενέργειες παραπάνω με το παιχνίδι του κόντρα στην Ξάνθη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments