Ελλάδα

Αποκλειστικό: Παραδόθηκαν οι καταζητούμενοι ρομά για το θάνατο της 73χρονης στους Αγίους Θεόδωρους

Αποκλειστικό: Παραδόθηκαν οι καταζητούμενοι ρομά για το θάνατο της 73χρονης στους Αγίους Θεόδωρους
Αποκλειστικό: Συνοδευόμενοι από δικηγόρο, το βράδυ της Παρασκευής, οι δύο ρομά που πάτησαν και σκότωσαν την 73χρονη, παραδόθηκαν στις Αρχές.

Αποκλειστικό: Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται από το βράδυ της Παρασκευής οι δυο άνδρες που αναζητούνταν από την ελληνική αστυνομία για το θάνατο της 73χρονης στους Αγίους Θεόδωρους πριν από μια εβδομάδα ακριβώς. Πρόκειται για δυο ρομά που φέρονται να επιχείρησαν να αρπάξουν από το λαιμό της άτυχης γυναίκας μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό και όταν εκείνη αντιστάθηκε, την πάτησαν με το αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pagenews, οι δυο ύποπτοι εμφανίσθηκαν χθες το βράδυ στη ΓΑΔΑ συνοδευόμενοι από δικηγόρο και παραδόθηκαν. Μάλιστα κλήθηκαν στη ΓΑΔΑ συγγενείς του θύματος που τους αναγνώρισαν. Πρόκειται για ρομά που έμεναν σε καταυλισμό στο Βλυχό Μεγάρων.

Εξάλλου πριν τρεις ημέρες οι αστυνομικοί εντόπισαν στο συγκεκριμένο καταυλισμό το όχημα των δραστών. Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Οι αστυνομικές αρχές βρήκαν dna του θύματος στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου και ταυτοποίησαν τους δράστες. Ο κλοιός γύρω τους έσφιγγε συνεχώς και χθες το βράδυ αποφάσισαν να παραδοθούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments