Lifestyle

GNTM – Άννα: Η πρώτη της ανάρτηση στο Instagram που… κλείνει στόματα

GNTM – Άννα: Η πρώτη της ανάρτηση στο Instagram που… κλείνει στόματα
GNTM - Άννα: Η Άννα ήταν η τελευταία αποχώρηση του GNTM και μετά την προβολή του επεισοδίου έκανε ανάρτηση - κόλαφο στο Instagram.

GNTM – Άννα: Η 19χρονη που αποχώρησε από το σπίτι του GNTM μόλις βγήκε από το σπίτι και άνοιξε το κινητό της είδε άπειρα μηνύματα με ύβρεις προς το πρόσωπο της από haters στα social media. Συγκεκριμένα, υπήρξαν διάφοροι χρήστες του διαδικτύου, που χωρίς να τη γνωρίζουν προσωπικά κι έχοντας απλώς σχηματίσει μία άποψη για εκείνη μέσω των όσων παρακολουθούσαν στη μικρή οθόνη, της εύχονταν τα… χειρότερα, κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου. 

Η ίδια στην πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της, ανέβασε στα Ιnstastories δυο υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε και απάντησε κλείνοντας πολλά στόματα:

“Μεγάλωσα μέσα στην αγάπη. Δε θα αντιδράσω ποτέ στις επιθέσεις. Μόνο πιο δυνατή μπορεί να με κάνουν.

Αλλά θα φροντίσω ο κόσμος να μάθει ποιοι είστε όλοι εσείς που νομίζετε ότι τα λόγια σας θα μείνουν στο σκοτάδι των DM. To μόνο που χρειάζονται άνθρωποι σαν κι εσάς για να πάρουν δύναμη, είναι να ζήσουν στη σκιά και την ανωνυμία. Πάρτε λοιπόν λίγη από τη δημοσιότητά μου για να μάθουν όσοι σας σέβονται ποιοι πραγματικά είστε. Έπεσαν οι μάσκες”.

Δείτε την ανάρτηση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments