Ελλάδα

Ερμού: Σύλληψη 56χρονου για τη φωτιά στο κτίριο

Ερμού: Σύλληψη 56χρονου για τη φωτιά στο κτίριο
Ερμού: Χειροπέδες σε ένα άτομο, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πέρασαν το πρωί της Κυριακής οι Αρχές, για τη φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Ερμού.

Ερμού: Ο άνδρας συνελήφθη ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού σε κτίριο, στο κέντρο της Αθήνας.  Ο 56χρονος φέρεται να είχε ανάψει κεριά, από τα οποία και ξέσπασε η φωτιά. Λόγω των υλικών που ήταν πεταμένα στο εσωτερικό, η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις με αποτέλεσμα το κτίριο να καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς. Για το συμβάν ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Το χρονικό

Φωτιά ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ερμού και Πιττάκη, τα ξημερώματα της Κυριακής (15.12.2019). Η φωτιά ξέσπασε στις 02:00 τα ξημερώματα. Η κινητοποίηση από την Πυροσβεστική ήταν άμεση και επί τόπου έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα για να δώσουν μάχη με τη φωτιά ώστε αυτή να μην επεκταθεί. Λόγω των υλικών που ήταν πεταμένα στο εσωτερικό του κτιρίου, η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις με αποτέλεσμα το κτίριο να καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπήρξε καμία αναφορά για τυχόν εγκλωβισμένα άτομα. Η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο λίγο πριν από τις 09:00 το πρωί. Οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο μέχρι να σβήσει και η τελευταία φλόγα και να ολοκληρωθεί ο έλεγχος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments