Lifestyle

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Μας δείχνει τον γιο της για πρώτη φορά

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Μας δείχνει τον γιο της για πρώτη φορά
Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η τρυφερή φωτογραφία της Ευδοκίας Ρουμελιώτη με τον γιο μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Πριν μερικές εβδομάδες, η Ευδοκία Ρουμελιώτη δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram και δεδομένου ότι είναι μια χαμηλών τόνων ηθοποιός που προτιμάει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μας εξέπληξε ευχάριστα η απόφασή της να είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Καθημερινά, λοιπόν, βλέπει τους ακολούθους της να αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς, ενώ εκείνη δεν τους αφήνει παραπονεμένους, αφού δεν σταματά τις αναρτήσεις, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της, ωστόσο, ήταν η πιο τρυφερή από όλες όσες αναρτήσει αυτό το διάστημα. Ο λόγος; Μα φυσικά γιατί ποζάρει μαζί με τον μονάκριβο γιο της μπροστά στο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί το σαλόνι του σπιτιού τους, κάνοντάς μας να… λιώσουμε.

«Καλές γιορτές σε όλους κι από εμάς», ήταν το σχόλια της ηθοποιού που συνόδευε το στιγμιότυπο.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι παντρεμένη από το 2012 με τον επιχειρηματία Νικηφόρο Χαραγκιώνη και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Δημήτρη, ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2015. Ο σύζυγός της έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments