Αθλητισμός

Θόδωρος Καρυπίδης: Ανάρτηση που “γεννά” ερωτήματα από τον ισχυρό άνδρα του Άρη

Θόδωρος Καρυπίδης: Ανάρτηση που “γεννά” ερωτήματα από τον ισχυρό άνδρα του Άρη
Θόδωρος Καρυπίδης: Η ήττα το Σάββατο από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο δεν ήχησε καλά στα αυτιά των ανθρώπων του Άρη, με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου να ποστάρει στο προσωπικό του Instagram ανάρτηση όλο νόημα.

Θόδωρος Καρυπίδης: Οι Κρητικοί σε ακόμη ένα παιχνίδι στο “σπίτι” τους έδειξαν πως φέτος είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, ικανός να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Το Σάββατο ο ΟΦΗ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Άρη χάρις το τέρμα του Ιντέγε κατάφερε να αναστρέψει την κατάσταση και να βγει θριαμβευτής επικρατώντας 3-1 του αντιπάλου του βάζοντας τον τέσσερις βαθμούς πίσω στην μάχη για μια θέση στα πλέι οφς.

Ο ΟΦΗ φέτος δείχνει ικανός για μεγάλα πράγματα αξιοποιώντας στο έπακρο την έδρα τους έχοντας συγκεντρώσει στο “κάστρο” του τους περισσότερους βαθμούς. Από την άλλη, ο Άρης παρουσιάζεται προβληματικός το τελευταίο διάστημα έχοντας σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Η εικόνα αυτή φαίνεται πως προβληματίζει έντονα και τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Θόδωρο Καρυπίδη. Ο επιχειρηματίας μάλιστα με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην ανάρτησή του ο ισχυρός άνδρα της ΠΑΕ Άρης έγραψε χαρακτηριστικά: «Να φεύγεις με το κεφάλι ψηλά και να κλείνεις την πόρτα χαμογελώντας. Γιατί εσύ ένιωσες, δεν κρύφτηκες. Γιατί εσύ ό,τι είχε να δώσεις το έδωσες. Και γιατί, πολύ απλά, σε περιμένουν άλλα καλύτερα που μόνο όταν φύγεις θα τα συναντήσεις…».

H ανάρτηση αυτή σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι βλέπουν την ομάδα τους να μην μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στα κρίσιμα παιχνίδια αφήνοντας πίσω της πολύτιμους βαθμούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments