Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο κατέληξε σε μαγαζί με μπουγάτσες μετά από περιπετειώδη καταδίωξη [vid]

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο κατέληξε σε μαγαζί με μπουγάτσες μετά από περιπετειώδη καταδίωξη [vid]
Θεσσαλονίκη: Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε σε σήμα της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να υπάρξει καταδίωξη, με το αυτοκίνητο να καταλήγει τελικά στην τζαμαρία του μαγαζιού.

Θεσσαλονίκη: Στο εσωτερικό ενός μαγαζιού με μπουγάτσες κατέληξε ένα τζιπ, το οποίο καταδιώκονταν από περιπολικό της Αστυνομίας. Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν της 5 τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του «thestival.gr», η καταδίωξη του οχήματος ξεκίνησε από το Δερβένι. ο πλήρωμα του περιπολικού έκρινε ύποπτους τους επιβαίνοντες στο τζιπ και έκανε σήμα στον οδηγό του για να σταματήσει. Ωστόσο, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει.

Το όχημα κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα σε όλη την οδό Λαγκαδά, παραβιάζοντας τους ερυθρούς σηματοδότες. Λίγο πριν τον Βαρδάρη, στη συμβολή των οδών Λαγκαδά και Αφροδίτης, ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος άνοιξαν τις πόρτες και πήδηξαν στην άσφαλτο. Το αυτοκίνητο συνέχισε την ξέφρενη πορεία του και κατέληξε στην τζαμαρία του μπουγατσατζίδικου. Μάλιστα, από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα, καθώς το κατάστημα εκείνη την ώρα ήταν ανοιχτό. Οι δύο επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή. Ακολούθησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή όμως δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments