Lifestyle

Ειρήνη Παπαδοπούλου: “Είμαι ερωτευμένη και δεν το κρύβω”

Ειρήνη Παπαδοπούλου: “Είμαι ερωτευμένη και δεν το κρύβω”
Η τραγουδίστρια μίλησε για τον έρωτά της με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Είναι ίσως μια από τις πιο όμορφες ελληνίδες τραγουδίστριες, αν και θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει και μια λαμπρή πορεία στο μόντελινγκ αφού οι εκρηκτικές αναλογίες της συγκρίνονται με εκείνες των top models. Είναι νέα, ωραία και πολύ πολύ ερωτευμένη. Και δεν το κρύβει αφού με το σύντροφό της Αλέξανδρο Πασχαλάκη περνούν πολύ καλά. Αυτό φάνηκε και στο τελευταίο βιντεοκλίπ της Ειρήνης όπου ο Αλέξανδρος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έδωσε συνέντευξη στη reallife και μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά ανοίγματα, ενώ ξεδίπλωσε τον έρωτά της για τον παίκτη του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε για τις κοινές φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει και δείχνουν εκείνη και τον Αλέξανδρο Πασχαλάλη είπε: “Από την πρώτη στιγμή έχω κρατήσει μια στάση που δημιουργεί ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά.

Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου, αλλά δεν τα κρύβω κιόλας. Θεωρώ πως όταν έχεις μια σχέση είναι πολύ κουραστικό να προσπαθείς να την κρύψεις και πολλές φορές δε σε βοηθά να τη ζήσεις και να τη χαρείς. Παραμένω πιστή σε αυτή τη στάση, λοιπόν: Δεν θα φωνάξω τη χαρά μου για τον Αλέξανδρο, αλλά δεν θα την κρύψω κιόλας”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments