Αθλητισμός

Τζοβάνε Καμπράλ: Αυτόν “τσεκάρει” ο ΠΑΟΚ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Τζοβάνε Καμπράλ: Αυτόν “τσεκάρει” ο ΠΑΟΚ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Τζοβάνε Καμπράλ: Την περίπτωση του Τζοβάνε Καμπράλ που αγωνίζεται στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας φαίνεται πως εξετάζουν οι νταμπλούχοι.

Τζοβάνε Καμπράλ: Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και τα σενάρια για τις αφίξεις και τις αποχωρήσεις στην Τούμπα παίρνουν “φωτιά”. Το ίδιο και για τα ονόματα που έχει στη λίστα του ο τεχνικός διευθυντής των “ασπρόμαυρων”. Ένα από αυτά φαίνεται να είναι και του Τζοβάνε Καμπράλ, του εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι που αγωνίζεται στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

O 21χρονος που παίζει και στα δύο άκρα, προέρχεται από τις φημισμένες ακαδημίες των «λιονταριών» αλλά δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του. 

Ο παίκτης αρέσει πολύ στον Μάριο Μπράνκο, αυτός άλλωστε τον πρότεινε, ωστόσο ο Πορτογάλος δεν μπορεί να κάνει κάποια κίνηση πριν πάρει το “ok” από τον Ιβάν Σαββίδη. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, θα έχει μία σειρά από επαφές το επόμενο διάστημα για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Ελλάδα αλλά και για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Στο πλαίσιο αυτό, θα συναντηθεί και με τους Μάριο Μπράνκο και Αμπέλ Φερέιρα. Εκεί θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για το ποδοσφαιρικό τμήμα, με την ενίσχυση να είναι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν. Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ φέρεται να περιμένει το «πράσινο φως» του Ιβάν Σαββίδη, ώστε να ενεργοποιήσει τις περιπτώσεις των παικτών που έχει ξεχωρίσει και να ενισχυθεί στις κατάλληλες θέσεις το υπάρχον ρόστερ της ομάδας. Ανάμεσα σε αυτές και ο Τζοβάνε Καμπράλ. 

Ιβάν Σαββίδης: Περιμένει για το γήπεδο και ενισχύει τη διοίκηση

Από τη στιγμή που δεν έχει εγκριθεί ακόμα το ειδικό χωρικό σχέδιο και δεν έχει βγει το προεδρικό διάταγμα, στον Δικέφαλο του Βορρά είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν. Ο προγραμματισμός δεν πρόκειται να αλλάξει για την νέα σελίδα που θέλει να ανοίξει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης . Το νέο γήπεδο, η νέα Τούμπα, αποτελεί μία από τις βασικές του προτεραιότητες, παράλληλα με την πορεία της ομάδας. Όπως αναφέρει η Metrosport, ο Ιβάν Σαββίδης προτίθεται στο μέλλον να ενισχύσει και την διοικητική ομάδα, να την θωρακίσει για να έχει πιο αποδοτικά αποτελέσματα. Αυτή την στιγμή στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ συμμετέχουν επτά άτομα.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της, Ιβάν Σαββίδης. Ο γιος του Γιώργος, ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, η Μαρία Γκοντσαρόβα, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος ως εκπρόσωπος του ερασιτέχνη και οι Αρτούρ Νταβιντιάν και Τρύφων Κούκιος. Το ζητούμενο είναι εάν στις προθέσεις του μεγαλομετόχου είναι να προστεθούν άμεσα και άλλα άτομα στο νυν διοικητικό συμβούλιο, ή εάν θα προχωρήσει σε κάποιες προσθαφαιρέσεις, τις οποίες θα κρίνει ο ίδιος απαραίτητες για την πιο εύρυθμη λειτουργία της διοίκησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments