Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Απίστευτο μποτιλιάρισμα λόγω της στάσης εργασίας στο Μετρό

Κίνηση στους δρόμους: Απίστευτο μποτιλιάρισμα λόγω της στάσης εργασίας στο Μετρό
Κίνηση στους δρόμους: Με αρκετή υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί στην Αθήνα, καθώς η κίνηση στους δρόμους είναι... κολασμένη, λόγω της πρωινής στάσης εργασίας στο μετρό.

Κίνηση στους δρόμους: Η αιφνιδιαστική απόφαση των εργαζομένων στο Μετρό να κάνουν στάση εργασίας από τις 05:00 έως τις 10:00 έφερε κολασμένη κίνηση στους δρόμους. Πολλοί από τους χιλιάδες που χρησιμοποιούν καθημερινά το Μετρό, πλέον αναγκάστηκαν λόγω της στάσης εργασίας να επιλέξουν άλλους τρόπους μεταφοράς. Κάποιοι πήραν τα αυτοκίνητά τους και η κίνηση, που έτσι κι αλλιώς είναι καθημερινό φαινόμενο, δεν άργησε να γίνει λίγο… χειρότερη απ’ ό,τι κάθε μέρα.

Σχεδόν όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας είναι μποτιλιαρισμένοι από το πρωί. Πολύ αυξημένη κίνηση παρατηρείται στη λεωφόρο Κηφισού, τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο από τη Μεταμόρφωση έως τον Ταύρο, η κάθοδος της Μεσογείων από το Σταυρό, η κάθοδος της Κηφισίας από το Μαρούσι έως τους Αμπελόκηπους, η Ηλιουπόλεως, η Αλεξάνδρας, η Κατεχάκη, από το ύψος της Αττικής Οδού, η άνοδος της Συγγρού.

Κίνηση υπάρχει και στην Αττική Οδό, όπου παρατηρούνται καθυστερήσεις 15-20 λεπτών, από τη λεωφόρο Δημοκρατίας έως την Ηρακλείου στο ρεύμα προς αεροδρόμιο και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Κύμης έως την Αθηνών – Λαμίας. Νωρίτερα, στην Αττική Οδό είχαν παρατηρηθεί καθυστερήσεις και στην έξοδο 8 προς Λαμία, λόγω συμβάντος στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments