Video

Γιώργος Μίνος: Τραγούδησε το “Λευτέρη, Λευτέρη” αφιερώνοντας το στον Βαρούχα

Γιώργος Μίνος: Τραγούδησε το “Λευτέρη, Λευτέρη” αφιερώνοντας το στον Βαρούχα
Γιώργος Μίνος: Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ και ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας τραγουδώντας στον αέρα της "Αθλητικής Κυριακής" το "Λευτέρη, Λευτέρη" για χάρη του καθηγητή διαιτησίας, Παναγιώτη Βαρούχα.

Γιώργος Μίνος: Ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ και ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ μας έχει συνηθίσει στις πολυσυζητημένες εμφανίσεις στην κάμερα, ωστόσο την περασμένη Κυριακή το πήγε ένα επίπεδο παραπέρα. Η παρουσία του στην κάμερα είναι κάθε φορά ξεχωριστή, καθώς η υπέρμετρη αγάπη του για τον ΠΑΟΚ τις περισσότερες φορές τον φέρνει στην υπερβολή.

Την περασμένη Κυριακή όπως συνηθίζεται, την ώρα που η “Αθλητική Κυριακή” ασχολήθηκε με τον αγώνα του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό ο Γιώργος Μίνος “απασφάλισε”. Σχολιάζοντας την αναμέτρηση και τη καθαρή νίκη του “Δικέφαλου του Βορρά” δεν δίστασε να παρουσιάσει μια νέα πτυχή του πλούσιου ταλέντου του.

Όταν ο σχολιασμός έφθασε στη διαιτησία, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον διαιτητή της συνάντησης στο Αγρίνιο, με ένα διαφορετικό τρόπο… τραγουδιστά. Μάλιστα, οι παρουσιαστές της εκπομπής δεν δίστασαν να παροτρύνουν τον Γιώργο Μίνο να συνεχίσει την ερμηνεία του με τον τελευταίο να αφιερώνει το “Λευτέρη, Λευτέρη” στον καθηγητή διαιτησίας, Παναγιώτη Βαρούχα.

Το αποτέλεσμα; Απολαυστικό!

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments