Video

Ίαν Στρατής: Τι είπε για τις “Άγριες Μέλισσες” και την Eurovision

Ίαν Στρατής: Τι είπε για τις “Άγριες Μέλισσες” και την Eurovision
Ίαν Στρατής: Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη συμμετοχή του στις "Άγριες Μέλισσες" και για το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision.

Ίαν Στρατής: Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες», στις φήμες που τον θέλουν να έχει έρθει κοντά με την τηλεοπτική Δρόσω, κατά κόσμον Δανάη Μιχαλάκη, ενώ απάντησε πρώτη φορά για το αν θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision.

Για τις «Άγριες Μέλισσες»: «Ήταν λίγο δύσκολο γιατί δεν είμαι ηθοποιός, δεν έχω συνηθίσει τέτοια πράγματα και είναι η πρώτη φορά που παίζω σε σειρά και υποδύομαι κάποιον στην τηλεόραση. Ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα. Μου άρεσε και πέρασα τα όριά μου σαν καλλιτέχνης […] Θα δεθούμε κι άλλο με τη Δρόσω! Ποιος ξέρει όμως τι θα γίνει; Μπορεί να επιστρέψω στη σειρά».

Για τη σχέση του με τη Δανάη Μιχαλάκη: «Ταιριάξαμε πολύ σαν παρέα, δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να είμαστε ζευγάρι αλλά σαν παρέα περνάγαμε τέλεια. Μας είπαν πολλοί ότι ταιριάζουμε […] Δεν θα έλεγα ψέμματα για την προσωπική μου ζωή, αλλά θα έλεγα την αλήθεια με άλλον τρόπο. Δεν είναι ωραίο να βγάζεις πολλά για την προσωπική σου ζωή προς τα έξω».

Για τη Eurovision: «Έχουμε μπει σε συζητήσεις, κοιτάμε τραγούδια, θέλω πολύ να πάω. Είναι δική μου επιθυμία. Μου αρέσει πολύ σαν θεσμός η Eurovision και νομίζω ότι με καλό τραγούδι θα μπορούσαμε να πάμε πολύ καλά. Είμαστε σε συζητήσεις, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα. Δεν είναι σίγουρο ακόμα τίποτα. Έχω ακούσει κάτι για διαγωνισμό και αν ήμουν σίγουρος και αν είχα το κατάλληλο τραγούδι θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments