Video

Ρίνγκο Σταρ: Λάτρεψε την ταινία “Yesterday”

Ρίνγκο Σταρ: Λάτρεψε την ταινία “Yesterday”
Ρίνγκο Σταρ: Ο ντράμερ των Beatles έδωσε συγχαρητήρια στους δημιουργούς της ταινίας "Yesterday" που είναι βασισμένη στα τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος.

Ρίνγκο Σταρ:  Ο Ρίνγκο Σταρ έδωσε τα εύσημα στους δημιουργούς της ταινίας «Yesterday» των Ντάνι Μπόιλ και Ρίτσαρντ Κέρτις για τους Beatles. Κατά την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί, στο Royal Albert Hall πριν από την απονομή των βραβείων Global Citizen δήλωσε ότι λάτρεψε την ταινία.  Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, ηθοποιό Μπάρμπαρα Μπαχ, το μέλος των Beatles τόνισε: «Ω, ναι – τη λάτρεψα. Εννοώ τι σπουδαία ιδέα!»

Η ταινία, η οποία άρχισε να προβάλλεται σε κινηματογράφους τον Ιούνιο, ακολουθεί την ιστορία ενός νέου μουσικού, του οποίου η ζωή παίρνει μια δραματική τροπή, όταν συνειδητοποιεί ότι είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που έχουν απομείνει στον κόσμο που θυμάται τα τραγούδια των Beatles. Οι Μπόιλ και Κέρτις αποκάλυψαν πριν από λίγο καιρό ότι τόσο ο Ρίνγκο Σταρ, όσο η Ολίβια Χάρισον, χήρα του εκλιπόντος μέλους των Beatles, Τζορτζ Χάρισον τους έστειλαν σημειώματα, στα οποία επισημαίνουν ότι απόλαυσαν την ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζακ Μάλικ στον ρόλο του Βρετανού τραγουδοποιού.

Ρίγκο Σταρ: Σύντομο βιογραφικό

Ο Ρίτσαρντ Στάρκεϋ γνωστός ως Ρίνγκο Σταρ (Ringo Starr), είναι Άγγλος μουσικός, τραγουδιστής και ηθοποιός, περισσότερο γνωστός ως ντράμερ του μουσικού συγκροτήματος The Beatles. Γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου του 1940 στο Λίβερπουλ της Αγγλίας. Πριν γίνει μέλος των Beatles το 1962, ήταν μέλος των Rory and The Hurricanes. Γιος του είναι ο τραγουδιστής Ζακ Στάρκι (γεννημένος το 1965). Είναι παντρεμένος με τη γνωστή από ταινία του James Bond, ηθοποιό Barbara Bach.Το 2018 χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα και έγινε Sir. Τον Αύγουστο του 2019 εμφανίστηκε στο φεστιβάλ Woodstock 2019, για τα 50 χρόνια από το φεστιβάλ του Woodstock του 1969.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments