Video

Snik: Άγριος καβγάς με φωτορεπόρτερ σε νυχτερινή έξοδο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Snik: Άγριος καβγάς με φωτορεπόρτερ σε νυχτερινή έξοδο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Snik: Το ζευγάρι μπορεί να μην κρύβει το έρωτά του, ωστόσο ο τραγουδιστής ορισμένες φορές δείχνει να μην αντέχει τα φώτα της δημοσιότητας.

Snik: Καβγά με φωτορεπόρτερ κατά την έξοδο του από νυχτερινό κέντρο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε ο τραγουδιστής. Το νεαρό ζευγάρι από τη πρώτη στιγμή έχει δείξει πως δεν επιθυμεί να κρύβει την σχέση του από τα φλας της δημοσιότητας, ωστόσο όπως φαίνεται και από το περιστατικό η υπερέκθεση έφθασε σε σημείο ο Snik να γίνει… θηρίο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik διάγουν την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους και αυτό φαίνεται σε κάθε τους εμφάνιση, καθώς δεν διστάζουν να είναι εκδηλωτικοί. Οι αγκαλιές και τα καυτά φιλιά στον δρόμο αλλά και σε μέρη όπου συχνάζουν είναι τρανή απόδειξη πως οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα, κάτι το οποίο δεν έκρυψαν από τη πρώτη κιόλας στιγμή, αν και η Ηλιάνα μέχρι πρότινος συνήθιζε να μην δίνει τροφή στους δημοσιογράφους για τα ερωτικά της.

Ωστόσο, ορισμένες φορές η υπερβολική έκθεση μπορεί να γίνει κουραστική. Στην παρακάτω περίπτωση κατά την αναχώρηση του ζευγαριού από το νυχτερινό κέντρο, οι φωτογράφοι τους περίμεναν απέξω προκειμένου να τους τραβήξουν κι άλλες φωτογραφίες.

Ο Snik, όμως, φέρεται να αντέδρασε και να ξεκίνησε έναν έντονο καβγά με τους φωτορεπόρτερ, ζητώντας τους να σβήσουν τις φωτογραφίες που είχαν τραβήξει. Αρχικά ζήτησε από τον φωτογράφο να σβήσει τα επίμαχα καρέ, ωστόσο στη συνέχεια προκλήθηκε ένταση η οποία όμως εκτονώθηκε. Από την πλευρά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ μόλις ξεκίνησε ο καβγάς έφυγε και μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments