Αθλητισμός

Κώστας Σταφυλίδης: “Φλερτάρει” με επιστροφή στον ΠΑΟΚ

Κώστας Σταφυλίδης: “Φλερτάρει” με επιστροφή στον ΠΑΟΚ
Κώστας Σταφυλίδης: Ο 26χρονος αμυντικός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται πρώτος στις επιλογές του.

Κώστας Σταφυλίδης: Η ποδοσφαιρική καριέρα του 26χρονου αμυντικού γυρνάει γύρω από τον ΠΑΟΚ. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” ήταν η ομάδα που έφερε τον παίκτη στο προσκήνιο δίνοντάς του την ευκαιρία να ανοίξει τα φτερά του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι και η ίδια που θα του δώσει μια νέα ευκαιρία να ανεβάσει εκ νέου το αγωνιστικό του επίπεδο.

Στην Χόφενχαιμ όπου και αγωνίζεται, ο Κώστας Σταφυλίδης έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Με έξι εμφανίσεις από το ξεκίνημα της σεζόν ως και σήμερα εύλογα ο παίκτης σκέφτεται το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από τον γερμανικό σύλλογο αναζητώντας μια ομάδα που θα του δώσει τον χρόνο να αποδείξει τι πραγματικά αξίζει.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζοντας τις ικανότητες του 26χρονου δεν θα έλεγαν όχι σε ενδεχόμενη νέα συνεργασία τους. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας αναμένεται να κινηθούν σε ρηχά νερά κατά τη μεταγραφική περίοδο, καθώς βασικό μέλημα του συλλόγου είναι οι αποχωρήσεις παικτών που δεν έχουν προσφέρει τα προσδοκώμενα. Όσον αφορά τον Σταφυλίδη, η περίπτωση του δεν μοιάζει εύκολη, ωστόσο όχι απίθανη. Ένα από τα “αγκάθια” όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sport-fm.gr είναι η συνεργασία του παίκτη με τον ατζέντη Πολ Κουτσολιάκο, του οποίου οι σχέσεις με τον σύλλογο από τη Θεσσαλονίκη δεν είναι και οι καλύτερες. Όμως κανείς δεν ξέρει!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments