Αθλητισμός

ΠΑΟ μπάσκετ: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος “ξεδίπλωσε” το ταλέντο του [vid]

ΠΑΟ μπάσκετ: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος “ξεδίπλωσε” το ταλέντο του [vid]
ΠΑΟ μπάσκετ: Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού απέδειξε πως έχει ταλέντο εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ, ευστοχώντας σε τρίποντο στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε.

ΠΑΟ μπάσκετ: Ο Παναθηναϊκός τέθηκε αντιμέτωπος με τη Φενέρμπαχτσε χθες (17/12) το βράδυ για τη 14η αγωνιστική της Euroleague, με τους «πράσινους» να επικρατούν δύσκολα με 81-78 της τουρκικής ομάδας, προεξάρχοντος του Τζίμερ Φριντέτ (22 π.). Φαίνεται πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος… ζήλεψε λίγη από τη δόξα του Αμερικανού γκαρντ και στο ημίχρονο της αναμέτρησης μπήκε στο παρκέ του ΟΑΚΑ και επιχείρησε μερικά σουτάκια.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του «Τριφυλλιού» έδειξε να το… έχει και στο μπάσκετ, καθώς ευστόχησε και σε τρίποντο στις προσπάθειες που πήρε. Ο ισχυρός άνδρας των πράσινων έχει δείξει και στο παρελθόν πως κατέχει το άθλημα, ενώ και παλαιότερα είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο στο οποίο σκόραρε ασταμάτητα έξω από τα 6,75. Ωστόσο δείτε στο βίντεο του pagenews.gr τις νέες προσπάθειες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από το ΟΑΚΑ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments