Ειδήσεις

Χάρι Στάιλς: O γνωστός τραγουδιστής στο νέο Star Wars [pics]

Χάρι Στάιλς: O γνωστός τραγουδιστής στο νέο Star Wars [pics]
Χάρι Στάιλς: Ο πρώην τραγουδιστής των One Direction αναμένεται να είναι ο SecretStormtrooper στην ταινία Star Wars: The Rise of Skywalker.

Χάρι Στάιλς: Αρκετά μεγάλη είναι η πιθανότητα ο πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος One Direction να εμφανιστεί στη νέα ταινία της επικής κινηματογραφικής σειράς επιστημονικής φαντασίας “Star Wars“. Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα στο Χόλιγουντ της ταινίας “Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker” ο Μαρκ Χάμιλ, ο Αμερικανός ηθοποιός που υποδύεται τον Λουκ Σκαϊγουόκερ δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε στο Twitter:

“Απόψε η πρεμιέρα του The Rise of Skywalker, #TheRiseOfSkywalker Premiere φέρνει τελικά τον αποχαιρετισμό της δυσλειτουργικής οικογένειάς μου! Αναρωτιέστε ποιος θα είναι ο #SecretStormtrooper σε αυτό; Λαμβάνοντας υπόψη ότι όλοι ήταν superstars του Ηνωμένου Βασιλείου (2 μέλη της βασιλικής οικογένειας + 2 ηθοποιοί), αλλά ακόμα κανένας τραγουδιστής, όλα τα στοιχεία δείχνουν προς μία κατεύθυνση: #Stylestrooper”.

Ο Μαρκ Χάμιλ δημοσίευσε φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι, του πρίγκιπα Ουίλιαμ, του Ντάνιελ Κρεγκ και του Τομ Χάρντι να φορούν τη χαρακτηριστική στολή των στρατιωτών της Αυτοκρατορίας (Stormtroopers). Η τελευταία φωτογραφία στην ανάρτησή του ήταν μία με τον τραγουδιστή, πρώην μέλος των One Direction, Χάρι Στάιλς ντυμένο Stormtrooper.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments