Ελλάδα

Καλαμάτα: Βρέφος βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών

Καλαμάτα: Βρέφος βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών
Καλαμάτα: Υπάλληλος καθαριότητας του δήμου έμεινε με το στόμα ανοιχτό, καθώς εντόπισε το βρέφος μέσα σε κάδο σκουπιδιών.

Καλαμάτα: Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Καλαμάτας, όταν αντίκρισε ένα βρέφος σε κάδο σκουπιδιών. Το μωρό, το οποίο φαίνεται πως είχε γεννηθεί λίγες ώρες πιο πριν είναι καλά στην υγεία του, καθώς ο υπάλληλος του δήμου ειδοποίησε άμεσα τις αρχές με το βρέφος να μεταφέρεται με ασφάλεια στο νοσοκομείο της πόλης.

Το βρέφος έγινε αντιληπτό από τον υπάλληλο καθαριότητας του δήμου Καλαμάτας νωρίς το πρωί της Τετάρτης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πιθανότατα να γεννήθηκε λίγες ώρες πιο πριν. Το πιθανότερο σενάριο θέλει τους γονείς του μικρού παιδιού να το άφησαν δίπλα στον κάδο μη μπορώντας να το συντηρήσουν. Η αποτρόπαια πράξη έχει “σοκάρει” την κλειστή κοινωνία της Καλαμάτας, καθώς το βρέφος βρέθηκε στον κάδο και αν δεν είχε γίνει έγκαιρα αντιληπτό θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του.

Το βρέφος πλέον βρίσκεται στο νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ η Αστυνομία έχει αναλάβει να εντοπίσει τους γονείς και γιατί το νεογνό εγκαταλείφτηκε εκεί. Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται συχνά, με γονείς να φέρνουν στη ζωή παιδιά, τα οποία δεν μπορούν να συντηρήσουν και να αποφασίζουν έτσι απλά να τα εγκαταλείψουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments