Video

Το Καφέ της Χαράς: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ και είναι εντυπωσιακό

Το Καφέ της Χαράς: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ και είναι εντυπωσιακό
Το Καφέ της Χαράς: Ο ΑΝΤ1 έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της θρυλικής σειράς.

Το Καφέ της Χαράς: Μετά από αρκετές ημέρες αναμονής και με το μουσικό teaser να μας εντάσσει σε κάτι πολύ όμορφο, στην επιστροφή της θρυλικής σειράς, κυκλοφόρησε και το τρέιλερ με τα πρώτα σχόλια στο Twitter να είναι πολύ θετικά. Στο τρέιλερ διακρίνονται σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί σαν να μην πέρασε μια μέρα. Όπως θα δείτε, όλοι οι χαρακτήρες έχουν διαφορετικό ρόλο.

Όπως ήδη γνωρίζαμε η νέα δήμαρχος του χωριού θα είναι η Σταυρούλα ενώ μια έκπληξη θα είναι ότι ο Φατσέας εντελώς άφραγκος πλέον θα εργάζεται στον τομέα της ανακύκλωσης του δήμου. Το φανατικό κοινό του σίριαλ αδημονεί για την μεγάλη πρεμιέρα που θα είναι την παραμονή πρωτοχρονιάς στις 9:45 το βράδυ.

Δείτε το εντυπωσιακό τρέιλερ

Τι θα δούμε στα επεισόδια που ετοιμάζουν οι συντελεστές της σειράς

Ο Περίανδρος (Χάρης Ρώμας) έχει αποσυρθεί από τα κοινά αλλά για το Κολοκοτρωνίτσι παρέμεινε ο δήμαρχος της καρδιάς τους. Οταν τον εγκατέλειψε η Χαρά βυθίστηκε σε βαθιά μελαγχολία, αλλά η ύπαρξη του Μανωλάκη ήταν το ισχυρότερο γιατρικό. Από τότε που ενηλικιώθηκε και πήρε τον δρόμο του, έχει ρίξει όλη την προσοχή του στον γιο της Σταυρούλας, Μιχαήλ, προς μεγάλη δυστυχία του παιδιού. Φαινομενικά έχει ξεπεράσει τη Χαρά αλλά η Τασία και όλο το χωριό πιστεύει ότι δεν έχει συνέλθει ποτέ.

Μάλιστα οι περισσότεροι θεωρούν ότι αυτός έβαλε τη φωτιά στο καφέ θέλοντας να εξαφανίσει και το τελευταίο πράγμα που του τη θύμιζε. Η επιστροφή της Βάλιας στο χωριό τον εξαγριώνει γιατί του θυμίζει το παρελθόν και επιπλέον φοβάται ότι θα παρασύρει τον γιο του και θα τον κάνει να πονέσει διπλά από ό,τι πόνεσε εκείνος. Ο ερχομός της Χαράς θα του ξυπνήσει οδυνηρές αλλά και ευχάριστες αναμνήσεις.

Η Χαρά (Ρένια Λουιζίδου) μετά τη φυγή της από το Κολοκοτρωνίτσι εγκαταλείποντας τον Περίανδρο παραμονές του γάμου της μετανάστευσε στην Αυστραλία όπου άνοιξε ένα καφέ στην Αδελαΐδα. Δυσκολεύτηκε αλλά ξεπέρασε τον Περίανδρο ή τουλάχιστον έτσι νομίζει. Στην Ελλάδα γύρισε σχετικά πρόσφατα και συζεί με τον καινούργιο της σύντροφο στον οποίο βρήκε ένα απάνεμο λιμάνι, όπως φαίνεται. Αλλά τα πράγματα δεν είναι σχεδόν ποτέ έτσι όπως φαίνονται. Οταν η Βάλια φεύγει κρυφά για να έρθει στο Κολοκοτρωνίτσι την ακολουθεί γιατί ανησυχεί γι’ αυτήν.

Η Σταυρούλα (Τζόυς Ευείδη) όχι μόνο έχει χωρίσει για δεύτερη φορά με τον Φατσέα, αλλά έχει χάσει και την κηδεμονία της θετής κόρη της Μπουλίτσα. Η εκλογή της ως δημάρχου θα της δώσει καινούργια ορμή.

Ο Φατσέας (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) παραμένει ίδιος κι απαράλλακτος και τελείως άφραγκος, το πού ήταν και τι έγινε όλα αυτά τα χρόνια θα τα μάθουμε στην πορεία. Αφραγκος θα προσληφθεί στον δήμο. Ως μέσον για να προσεγγίσει την Σταυρούλα χρησιμοποιεί τον γιο του Μιχαήλ, που έχει τρελό κόλλημα μαζί του.

Η Βάλια Χάσκα (Εφη Ρασσιά) ήταν ένα δυναμικό, συναισθηματικό παιδί που μεγάλωνε σε αντίξοες συνθήκες μέσα σε μια μονογονεϊκή οικογένεια. Επιστρέφει λοιπόν στο Κολοκοτρωνίτσι, που έχει σφραγίσει ανεξίτηλα την παιδική της ηλικία, για να ανακαλύψει τον ένοχο. Εκεί συναντά τον παιδικό της φίλο Μανωλάκη, Μάνο πλέον, και η παλιά φιλία τους ζωντανεύει. Μήπως όμως πίσω από τη φιλία κρύβεται ένας μεγάλος έρωτας που εμποδίζεται όχι μόνο από την εχθρότητα του Περίανδρου, αλλά και από το γεγονός ότι ο Μάνος είναι αρραβωνιασμένος;

Ο Μάνος Πώποτας (Πάρις Σκαρτσολιάς), πάλαι ποτέ Μανωλάκης, έχοντας τελειώσει γεωπόνος, έχει αναλάβει τη διαχείριση των κτημάτων και συνολικά την περιουσία του πατέρα του Περίανδρου Πώποτα. Είναι σε σχέση με τη νεαρή γιατρό της περιοχής και η έλευση της Βάλιας θα αναστατώσει τη ζωή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments