Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης: Στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό

Λεονάρντο Κούτρης: Στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό
Λεονάρντο Κούτρης: Αμφίβολο είναι το μέλλον του Λεονάρντο Κούτρη στον Ολυμπιακό, με τις φήμες να κάνουν λόγο για αποχώρησή του και τους ιθύνοντες να αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Ο Λεονάρντο Κούτρης από το ξεκίνημα της σεζόν βρίσκεται στην σκιά του Κωνσταντίνου Τσιμίκα παίρνοντας ελάχιστο χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του εμπιστευόμενος τον Κώστα Τσιμίκα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και παράλληλα στέλνει το μήνυμα του στον παίκτη του πως το μέλλον του στην ομάδα παραμένει με ερωτηματικό.

Η αλήθεια είναι πως ο νεαρός Έλληνας μπακ είναι εξαφανισμένος τον τελευταίο καιρό. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στις 19 Οκτωβρίου 2019. Από τότε δεν έχει πατήσει χορτάρι και αυτό χωρίς καν να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Το γεγονός αυτό γεννά ερωτήματα για το μέλλον του και συγχρόνως σενάρια αποχώρησής του από τον Πειραιά. Ο 24χρονος αν και χωρίς λεπτά συμμετοχής είναι περιζήτητος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τον όνομά του να παίζει αρκετά στην γαλλική αγορά. Ήδη από το καλοκαίρι το όνομα του διεθνούς μπακ έπαιξε δυνατά για μεταγραφή εκτός συνόρων. Η “καλή” πρόταση, ωστόσο, δεν ήρθε με αποτέλεσμα να συνεχίσει στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς ωστόσο δείχνει να μην τον εμπιστεύεται και να μην τον επιλέγει στις “ερυθρόλευκες” αποστολές τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Αυτό γιατί θεωρεί σε καλύτερη κατάσταση και πρώτη επιλογή τον επίσης διεθνή Κώστα Τσιμίκα.

Παρότι έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια ακόμη και για διάσταση απόψεων ανάμεσα στη διοίκηση της ΠΑΕ και τον εκπρόσωπό του για πρόωρη ανανέωση συμβολαίου, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι λόγοι είναι καθαρά αγωνιστικοί. “Φυσικά και είναι στα πλάνα μας ο Κούτρης, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε την καταπληκτική επίδοση του Τσιμίκα. Πρέπει να δουλεύει, να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο ώστε να αποδείξει ότι έχει θέση στην ενδεκάδα” δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στους δημοσιογράφους πριν την χθεσινή αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Μάλιστα σύμφωνα με την “Sportday” ο Μαρτίνς έχει στείλει το μήνυμα του στον Κούτρη σπρώχνοντάς τον προς την έξοδο και βάζοντας τον Ολυμπιακό στην αναζήτηση ενός παίκτη για να καλύψει το κενό του.

“Είναι απόφαση του προπονητή εγώ από την πλευρά μου είμαι έτοιμος για παν ενδεχόμενο όποτε με χρειαστεί η ομάδα να αγωνιστώ και να προσφέρω ότι μπορώ. Ο Κώστας Τσιμίκας κάνει μια εξαιρετική χρονιά, είμαστε καλά μεταξύ μας, βοηθάει ο ένας τον άλλο. Θεωρώ ότι δεν έχει αλλάξει κάτι εγώ από την πλευρά μου είμαι έτοιμος, είμαι χαρούμενος για την πορεία του Κώστα, οπότε όλα καλά”, δήλωσε από την μεριά του ο Κούτρης στο pregame του αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στην κάμερα της “NOVA”. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του παίκτη με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments