Video

Ανθή Βούλγαρη: “Διαγνώσθηκα με όγκο στο κεφάλι, έκανα οκτώ ώρες χειρουργείο”

Ανθή Βούλγαρη: “Διαγνώσθηκα με όγκο στο κεφάλι, έκανα οκτώ ώρες χειρουργείο”
Ανθή Βούλγαρη: Η δημοσιογράφος έδωσε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη αναφέροντας τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

Ανθή Βούλγαρη: Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μεσάνυχτα” βρέθηκε η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη. Η γνωστή δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού OPEN μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, όταν διαγνώσθηκε με όγκο στο κεφάλι. “Έπαθα επιληπτική κρίση την ώρα που κοιμόμουν. Έκανα εξετάσεις και μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι. Δεν ήθελα να ζω με φάρμακα γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω την επέμβαση», είπε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Στη συνέχεια, η Ανθή αναφέρθηκε λεπτομερώς στην ημέρα που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. «Με έβαλαν στο κρεβάτι, μου φόρεσαν το σκουφί και τη ρόμπα και λέω “Παναγία μου, που πάω; Τι πάω να κάνω τώρα;”. Στη σκέψη ότι θα άνοιγαν το κεφάλι μου και ότι θα έμπαιναν μέσα με εργαλεία, λέω “τι κάνω;”. Και με το που είδα και τον πατέρα μου να καταρρέει. Ήμουν οκτώ ώρες μέσα στο χειρουργείο».

Όπως εξομολογήθηκε η ίδια αυτή η περιπέτεια με την υγεία της την έφερε πολύ κοντά στον Θεό. «Πίστεψα ακόμα περισσότερο στον Θεό όταν έμαθα για τον όγκο. Έκλαψα, πέρασαν πολλά από το μυαλό μου. Την ώρα της επέμβασης είδα τη μορφή του Ιωάννη του Ρώσου.»

«Άργησα πολύ να συνέλθω μετά την επέμβαση στο κεφάλι. Έγινε μεγάλο ξεκαθάρισα μετά την επέμβαση, χάθηκαν από δίπλα μου φίλοι», είπε η Ανθή Βούλγαρη με δάκρυα στα μάτια.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments