Video

Δημήτρης Σταρόβας: “Ο Λαυρέντης ήταν μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου”

Δημήτρης Σταρόβας: “Ο Λαυρέντης ήταν μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου”
Δημήτρης Σταρόβας: Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Δημήτρης Σταρόβας: Ο γνωστός τραγουδιστής  παραχώρησε μια διαφορετική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο τραγουδοποιός βρέθηκε στην εκπομπή για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν καλεσμένος, καθώς μέχρι πρότινος ήταν συνεργάτης του παρουσιαστή. Μεταξύ όσων είπε αναφέρθηκε στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, την σύντροφό του, αλλά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Αυτό που έγινε με τον Λαυρέντη ήταν αναπάντεχο. Ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Είχαμε μιλήσει δύο ημέρες πριν τον θάνατο του για να έρθει να μας δει στο θέατρο.»  Για τη σύντροφό του, Άννα, είπε: «Από την αρχή ένιωσα άνετα να δημοσιοποιήσω τη σχέση μου. Δεν είμαι ούτε κατά ούτε υπέρ της δημοσιοποίησης της σχέσης μου. Πέρα μια περίοδο μόνος μου που έκανα ό,τι βλακεία δεν είχα κάνει και η Άννα ήρθε στην κατάλληλη στιγμή. Είναι γυμνάστρια και ναι ισχύει ότι την πάχυνα, έκανα το χρέος μου».

Για το συγκρότημα «Άγαμοι Θύται», είπε: «Μπορεί του χρόνου να το ξανά κάνουμε! Το 2020 κλείνουν 30 χρόνια και σκεφτόμαστε να κάνουμε μια παράσταση με τα καλύτερα νούμερα».  Τέλος είπε στον παρουσιαστή πόσο έχει εξελιχθεί στην εκπομπή του. «Σε βλέπω φέτος είσαι πιο λιτός, περιεκτικός και μίνιμαλ. Προσαρμόζεσαι με τον καλεσμένο και δεν έχεις πια αυτή την αγωνία που είχες. Δεν άφηνες τον κόσμο να μιλάει. Χαίρομαι που πάτε καλά και σε παρακολουθώ να ξέρεις. Βέβαια έχεις παχύνει», είπε χαρακτηριστικά.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments