Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ζήτησε το… στέμμα του Λεμπρόν [vid]

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ζήτησε το… στέμμα του Λεμπρόν [vid]
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν άντεξε μετά από ένα τρίποντο και έκανε μια απίστευτη κίνηση με την οποία φάνηκε να λέει στον Λεμπρόν "εγώ φοράω το στέμμα πλέον".

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μπορεί ο Λεμπρόν να θεωρείται εδώ και πολλά χρόνια ο “Βασιλιάς” του NBA. Μπορεί να αποκαλεί τον εαυτό του έτσι όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Μπορεί όλοι οι Αμερικάνοι να θεωρούν ότι είναι ακόμα “King James”. Ο Γιάννης, όμως, έχει άλλη άποψη και φρόντισε χθες το βράδυ να το κάνει κατανοητό σε όλους με μια κίνηση που σόκαρε το NBA!

Ο αγώνας των Μπακς με τους Λέικερς ήταν στην 3η περίοδο (νίκη των Μπακς με 111-104) και ο Γιάννης στο… δρόμο για ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση, αφού ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 34 πόντους και ρεκόρ καριέρας στα τρίποντα με 5/8. Σε ένα από αυτά τα πέντε τρίποντα του, λοιπόν, κατευθύνθηκε προς τον πάγκο όπου έκανε μία κίνηση όπου έβαζε ένα στέμμα στο κεφάλι του, σε μία ξεκάθαρη αναφορά στο παρατσούκλι του ΛεΜπρόν! Μάλιστα, φαίνεται να είπε “I wear this s**t now” ή ελληνιστί “εγώ φοράω αυτό το γ******ο τώρα”. 

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments