Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: “Κόλαση” στον Κηφισό – Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων λόγω καραμπόλας στο ρεύμα προς Λαμία

Κίνηση στους δρόμους: “Κόλαση” στον Κηφισό – Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων λόγω καραμπόλας στο ρεύμα προς Λαμία
Κίνηση στους δρόμους: Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο φορτηγά, δύο ΙΧ και ένα μηχανάκι, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Κίνηση στους δρόμους: Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (20/12) στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Λαμία και συγκεκριμένα στο ύψος μεταξύ Αχαρνών και Βρυούλων. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο φορτηγά, δύο ΙΧ και ένα μηχανάκι, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, υπάρχει απίστευτη κίνηση και ουρές χιλιομέτρων στο συγκεκριμένο ρεύμα της Εθνικής οδού, από το ύψος του Ρέντη, μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς έσκασε το καρτέλ του ενός εκ των δύο φορτηγών και περιμένει τον γερανό να το παραλάβει, αφού δεν μπορεί να κινηθεί. Τα αυτοκίνητα πλέον στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης.

Κίνηση στους δρόμους: Τροχαίο και στην Κορωπίου – Αεροδρομίου

Νωρίτερα, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και στην Κορωπίου – Αεροδρομίου ως αποτέλεσμα καταδίωξης διαρρηκτών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο των υπόπτων ανατράπηκε αλλά ένας εκ των κακοποιών προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης με ταξί, ενώ οι άλλοι τρεις Ρομά επιχείρησαν να φύγουν τρέχοντας. Τελικά και οι τέσσερις δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. νοτιοανατολικής Αττικής. Λόγω της ανατροπής προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος στη λεωφόρο Κορωπίου – Αεροδρομίου.

Αυξημένη κίνηση στις κεντρικές οδούς

Αυξημένη κίνηση εντοπίζεται και στη λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στη λεωφόρο Αθηνών, αλλά και στην Πανεπιστημίου. Κίνηση παρουσιάζεται τμηματικά και στην Πειραιώς, τη Βασιλίσσης Σοφίας και τη Μεσογείων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments