Ελλάδα

Μεσολόγγι: Νεκρός άνδρας σε αρδευτικό κανάλι

Μεσολόγγι: Νεκρός άνδρας σε αρδευτικό κανάλι
Μεσολόγγι: Την εικόνα ενός νεκρού άνδρα λίγο έξω από τη πόλη του Μεσολογγίου αντίκρισαν διερχόμενοι οδηγοί το βράδυ της Πέμπτης.

Μεσολόγγι: Ένας νεκρός άνδρας εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης λίγο έξω από τη πόλη του Μεσολογγίου. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε αρδευτικό κανάλι με την εικόνα να γίνεται αντιληπτή από τους διερχόμενους οδηγούς που διέσχιζαν το επαρχιακό δίκτυο του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Η σορός του οδηγού μεταφέρθηκε άμεσα από τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, εκεί όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατος του. Σήμερα αναμένεται η μεταφορά στην Πάτρα προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της νεκροψίας για να εξακριβωθούν τα αίτια που έφεραν τον άτυχο άνδρα στον θάνατο. Στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο άνδρας δεν εντοπίστηκε ούτε όπλο ούτε κάποιο εγκαταλελειμμένο όχι, ενώ επίσης στην αστυνομία της πόλης του Μεσολογγίου ακόμη δεν έχει αναφέρει κανείς την εξαφάνισή του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από το nafpaktianews.gr, ο άνδρας κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί από τις αρχές, ενώ ήταν μόνιμος κάτοικος Αγρινίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments