Ελλάδα

Παύλος Χρηστίδης: Τρολλάρει τον Νίκο Παππά στο Twitter

Παύλος Χρηστίδης: Τρολλάρει τον Νίκο Παππά στο Twitter
Παύλος Χρηστίδης: Με αρκετή δόση χιούμορ ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, απάντησε στη χριστουγεννιάτικη ανάρτηση του Νίκου Παππά.

Παύλος Χρηστίδης: Ο κ. Χρηστίδης, γνωστός και αρκετά αγαπητός στα social media με το αιχμηρό του χιούμορ, έδωσε μια ιδιαίτερη απάντηση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που ευχήθηκε “Χρόνια Πολλά” ενόψει των εορτών. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής λοιπόν, ανήρτησε τη δική του φωτογραφία, στην οποία όπως γίνεται φανερό τα δώρα επί εποχές ΠΑΣΟΚ ήταν “πλούσια”. 

Ο κ. Παππάς ανέβασε στο Τwitter δύο εικόνες με δύο φάτνες. Στην αριστερή φάτνη γράφει «Γιορτές με ΣΥΡΙΖΑ» με κόκκινο φόντο και οι άνθρωποι βρίσκονται μέσα σε αυτήν. Στη δεξιά φάτνη, γράφει «Γιορτές με Νέα Δημοκρατία» σε μπλε φόντο, και δείχνει μόνο τρεις ανθρώπους να είναι μέσα στη φάτνη, και ο φωτισμός μοιάζει με εκείνον στη Βασιλίσσης Σοφίας. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη στο σχόλιό του αναφέρει πως: «για μας δεν περισσεύει κανείς».

Στη συνέχεια, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, απάντησε με δικό του tweet στην ανάρτηση του Νίκου Παππά, δημοσιεύοντας μια χριστουγεννιάτικη κάρτα που αναφέρεται στο ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα, ήταν μία σε πράσινο φόντο, όπου υπήρχε μία φάτνη, στην οποία υπάρχει αρκετός κόσμος, ενώ έξω από τη φάτνη υπάρχει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο Άγιος Βασίλης να μοιράζει δώρα με το έλκηθρό του.

Οι αναρτήσεις των δύο βουλευτών:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments