Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απόδραση με την αδερφή της και την μητέρα της [pic]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απόδραση με την αδερφή της και την μητέρα της [pic]
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε στην γενέτειρα της απαθανατίζοντας μια όμορφη στιγμή με την αδερφή της και την μητέρα της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απόδραση για λίγες ώρες πραγματοποίησε η κριτής του GNTM. Το όμορφο μοντέλο έχοντας ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, μιας και το πρόγραμμα είναι αρκετά φορτωμένο τόσο με την παρουσία της στο πρόγραμμα του STAR όσο και με την προσωπική της καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ προσπαθεί με την πρώτη στιγμή να περάσει λίγες ώρες με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Έτσι δεν πριν λίγες δεν έχασε καιρό και στη πρώτη ευκαιρία πήγε στην γενέτειρά της, προκειμένου να περάσει λίγες όμορφες στιγμές με την οικογένειά της. Η Ηλιάνα ανέβασε μάλιστα και φωτογραφία από την Πάτρα στην οποία βρέθηκε στα μαγαζιά με την αδερφή της και την μητέρα της. Οι τρεις γυναίκες όπως φανερώνει και η φωτογραφία δείχνουν να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

To γνωστό μοντέλο το τελευταίο διάστημα ζει τον έρωτά του με τον τραγουδιστή SNIK. Μάλιστα δεν είναι και λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει το ζευγάρι σε εξόδους του με τους δύο να δείχνουν να μην τους ενδιαφέρουν να φλας και να απολαμβάνουν κάθε τους στιγμή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments